Українські спортсменки здобули бронзову медаль із артистичного плавання

07 Серпня 2021, 15:20
Українські спортсменки здобули бронзову медаль із артистичного плавання 1631
Українські спортсменки здобули бронзову медаль із артистичного плавання

На Олімпійських іграх-2020 розіграли медалі в командних змаганнях з артистичного плавання. Україна вдруге за Олімпіаду створила історію в цьому виді спорту.

Про це інформує «Суспільне Спорт».

Українська збірна в складі Марти Федіної, Анастасії Савчук, Єлизавети Яхно, Владислави й Марини Алексіївих, Аліни Шинкаренко, Ксенії Сидоренко та Катерини Резнік здобули першу в історії України командну медаль в артистичному плаванні.

Українки зі сумою 190.3018 завоювали бронзу. Це сімнадцята нагорода збірної України.

Перша медаль — у дзюдоїстки Дарії Білодід, друга — у шабліста Ігоря Рейзлінатретя — у стрільців Олени Костевич та Олега Омельчука, четверта — у плавця Михайла Романчука, п'ята — у тенісистки Еліни СвітоліноїУсі п'ять — бронзові.

Перше срібло Ігор у Токіо Україні приніс рівненський плавець Михайло РоманчукЗгодом після тріумфу в бронзовому фіналі медаль здобула і борчиня греко-римського стилю Алла Черкасова (бронза). А Парвіз Насібов приніс Україні друге срібло Ігор у Токіо. Дев'ята нагорода, перша золота, в активі борця Жана Беленюка. Десята — у дуету Марти Федіної та Анастасії Савчук, які завоювали бронзу в артистичному плаванні. Одинадцяту відзнаку здобула борчиня греко-римського стилю Ірина КоляденкоДванадцята медаль у веслувальниці Людмили Лузан.

А тринадцяту, срібну відзнаку, везе додому каратистка Анжеліка ТерлюгаП'ятнадцяту нагороду здобув каратист Станіслав Горуна. Шістнадцяту нагороду, срібну, здобули веслувальниці Людмила Лузан і Анастасія Четверікова у каное-двійці (дистанція 500 метрів). Срібна медаль, яка стала шістнадцятою у заліку українців, у боксера Олександра Хижняка.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024