Михайло Кохан - четвертий на Олімпіаді-2020 у метанні молота

04 Серпня 2021, 17:49
Український метальник молота Михайло Кохан зупинився, без перебільшень, за метр до олімпійської медалі. 1206
Український метальник молота Михайло Кохан зупинився, без перебільшень, за метр до олімпійської медалі.

Український метальник молота Михайло Кохан зупинився, без перебільшень, за метр до олімпійської медалі.

Михайло Кохан у Токіо посів четверте місце, відставши в найкращій спробі від бронзового призера менше, ніж на метр. Про це повідомляє «Суспільне Спорт».

20-річний Михайло Кохан перед фіналом став наймолодшим учасником фіналу Олімпіади-2020 у метанні молота. Наступному за віком учаснику уже 26 років.

 

Після перших двох спроб Кохан йшов другим у метанні молота. Причому другу спробу український метальник молота відправив за 80 метрів - ще 40 сантиметрів і він би встановив новий особистий рекорд!

Наступними двома спробами покращити свій результат український спортсмен не зміг. Однак за підсумками чотирьох спроб Кохан продовжував утримувати друге місце для України.

Ключовим моментом для Кохана стала п'ята спроба. Українця випередили норвежець Ейвінд Генріксен, а також поляк Павел Файдек - Михайло опустився на четверте місце.

У Кохана була ще одна спроба, щоб покращити результат. Однак з останніх сил українець метнув молот лише 77.52 метра та закінчив виступи четвертим.

 

Станом на вечір 4 серпня спортсмени збірної України здобули 11 нагород.  Перша медаль — у дзюдоїстки Дарії Білодід, друга — у шабліста Ігоря Рейзлінатретя — у стрільців Олени Костевич та Олега Омельчука, четверта — у плавця Михайла Романчука, п'ята — у тенісистки Еліни СвітоліноїУсі п'ять — бронзові. Перше срібло Ігор у Токіо Україні приніс рівненський плавець Михайло РоманчукЗгодом після тріумфу в бронзовому фіналі медаль здобула і борчиня греко-римського стилю Алла Черкасова (бронза). А Парвіз Насібов приніс Україні друге срібло Ігор у Токіо. Дев'ята нагорода, перша золота, в активі борця Жана Беленюка. Десята — у дуету Марти Федіної та Анастасії Савчук, які завоювали бронзу в артистичному плаванні. Одинадцяту відзнаку здобула борчиня греко-римського стилю Ірина Коляденко.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024