Новачок поміряється силами з лідером: півфінали Кубка Рівненщини

15 Вересня 2020, 11:22
Новачок поміряється силами з лідером: півфінали Кубка Рівненщини 1573
Новачок поміряється силами з лідером: півфінали Кубка Рівненщини

Відомі пари на півфінальні матчі Кубку Рівненщини з футболу сезону 2020 року.

Півфінали Кубку Рівненщини відбудуться 16 вересня. Як повідомили в РОАФ під час жеребкування пар, 1/2 фіналу складатиметься з двох матчів – домашнього і виїзного.

За підсумком чвертьфінальних матчів ФК «Грем’яче» вдома здолав володимирецьку «Енергію» (3:0); у матчі з одним голом тріумфувала на виїзді бугринська «Калина», а ФК «Зарічне» обіграв удома «Случ» із Березного. Достроково через неявку суперників до півфіналу вийшов оржівський «ОДЕК».

Читайте також: А «Калина» не «Славія»: грем’ячівці здолали бугринців

Під час жеребкування, яке відбулося 10 вересня, сформувалися такі пари суперників: ФК «Грем’яче» – «ОДЕК», «Зарічне» – «Калина». Матчі 16 вересня прийматимуть удома команди, зазначені першими. Матчі-відповіді заплановані на 23 вересня. А попередня дата фіналу – 14 жовтня.

Серед уболівальників рівненського футболу жартують, мовляв, уся інтрига зміститься на гру в Зарічному, адже для ФК «Грем’яче» оржівський «ОДЕК» непрохідний.

Утім, не все так однозначно. Представник Острожчини нині лідирує в Чемпіонаті Рівненщини серед команд другого дивізіону, маючи в активі 12 очок, тобто чотири перемоги в чотирьох матчах. В 1/4 фіналу грем’ячівці вибили з Кубку першолігову «Коливань» (3:1), яка нині в турнірній таблиці на другому місці після оржівців.

Варто зважати й на те, що графік ігор усіх команд доволі щільний. У суботу, 12 вересня, ФК «Зарічне» розгромив удома «Садове-2» (6:3) в чемпіонаті 2 ліги. У неділю, 13 вересня, «Енергія» (Володимирець) не змогла реабілітуватися в першості й знову поступилася ФК «Грем’яче» (0:2). До речі, «Грем’яче» якраз пропускало тур у першості Острожчини, де теж не зазнало жодної поразки.

В оржівського «ОДЕКа» графік ще більш щільний – 12 вересня в матчі другого туру Чемпіонату України серед аматорів команда розбила вдома «Агрон» (4:1), а в неділю зіграла унічию (1:1) із «Калиною» у Бугрині.

Варто брати до уваги й те, що півфіналісти «Грем'яче» і «Зарічне» вже провели очну зустріч у чемпіонаті другого дивізіону. Грем'ячівці мінімально здолали суперника.

Як не крути, півфінали будуть цікавими. Спорт на районі розповість про перебіг змагання. Будьте з нами!

 

Читайте також:

Збірна світу в селі без стадіону: хто і як розвиває футбол на Острожчині

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024