Дебютувати в УПЛ і змінити місто: що робитиме Поворознюк у «Вересі»

04 Січня 2022, 12:25
Дебютувати в УПЛ і змінити місто: що робитиме Поворознюк у «Вересі» 1206
Дебютувати в УПЛ і змінити місто: що робитиме Поворознюк у «Вересі»

 

У 2022 році користувачі уболівальники й усі охочі зможуть побачити третій сезон реаліті-серіалу «Футболіст».

Нагадаємо: реаліті-серіал «Футболіст» разом із командою каналу «Трендець» знімав уродженець Рівного Дмитро Поворознюк на базі НК «Верес». Поворознюк приєднався до рівненського клубу  у жовтні 2020 року як футболіст, паралельно знімаючи всю «внутрішню кухню» клубу та знайомлячи з гравцями. Серіал був дуже популярним. За цю роботу Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

Фани довго чекали відповіді, чи буде третій сезон «Футболіста». І ось у новорічному ефірі на каналі «Трендець» Поворознюк повідомив: зйомки продовжать.

«У Рівному в квітні відкриють стадіон. Ми хочемо показати, як будуть його добудовувати, як відбуватимуться там матчі. Я хочу сам впливати на те, яка там буде атмосфера, допомагати клубу й уболівальникам зробити топ-атмосферу. Також ми хочемо зробити кілька соціальних проєктів зі спонсорами – синергію «футбол – уболівальники – місто», – розповів Поворознюк.

Блогер також розповів, що за продовження серіалу висловилися і футболісти, і головний тренер Юрій Вірт, і особливо вболівав це президент Іван Надєїн.

Щодо особистих цілей, то Дмитро зауважив, що хотів би зіграти за команду в УПЛ.

«Я буду як футболіст тренуватися з командою, але навряд зможу потрапити в заявку. Хіба наприкінці сезону в разі, не дай Боже, травм чи довгих дискваліфікацій. Але ціль зіграти хоч кілька хвилин в УПЛ є. Це та ціль, яка буде мотивувати з середини», – додав Дмитро.

Крім того, клуб спільно з блогером уже планує офлайнові заходи в Рівному для уболівальників і міста загалом.

Щодо умов роботи Поворознюка у «Вересі», то його контракт буде підписаний до кінця сезону. Зарплата – мінімальна, ці кошти, як і попереднього разу, Дмитро передаватиме на благодійність.

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024