Стати двигуном народу: «Верес» підписав столичного блогера

14 Жовтня 2020, 13:03
4534

Народний клуб «Верес» оголосив про те, що до команди приєднався Дмитро Поворознюк.

Новачком «вовків» став відомий київський блогер, вихованець школи «Вереса» 33-річний Дмитро Поворознюк. Про це повідомляють на офіційній сторінці клубу.

Раніше Дмитро Поворознюк виступав за ДЮСШ «Верес» у ДЮФЛ, а також за аматорські клуби «Хімік» і «Продторгобладнання» з Рівного.

Зазначимо, що Поворознюк з’явився в складі «Вереса» на офіційному сайті Професіональної футбольної ліги 12 жовтня. Журналісти «Суспільне Спорт» намагалися з’ясувати деталі про новачка у директора клубу Віталія Андрощука, який від коментаря відмовся й порадив чекати повідомлень на офіційних клубних ресурсах.



 

14 жовтня «Верес» повідомив про Поворознюка як гравця, що виступатиме під номером 44. Нагадаємо: «червоно-чорні» зарезервували номер 12 за вболівальниками.

Як повідомив сам Дмитро, контракт підписаний на рік, заробітна плата становить 5000 гривень, які будуть передані на благодійність.

«Футбол об'єднує, дозволяє перемогти самотність і дає віру. Через футбол можна робити багато хороших справ. На прикладі «Вереса" хочеться показати, що футбольна команда з невеликого міста може стати двигуном народу)», – зазначив Поворознюк на своїй сторінці в інстаграмі.

Блогер також повідомив, що його участь у житті клубу стане ще й джерелом контенту на каналі «Триндець», де будуть виходити випуски про життя футбольної команди з усіма проблемами та перемогами.

Дмитро зазначив, що ще не знає, чи виступатиме в офіційних матчах – рішення про це, мовляв, ухвалюватиме тренер. Водночас нагадаємо, що Поворознюк в одному з попередніх випусків заявляв про план до кінця 2020 року зіграти мінімум один матч за професійну футбольну команду.

Нагадаємо: нещодавно рівненський клуб переглядав іноземця, однак таки вирішив, що  контракт зі Сохібовим не підписуватиме.

 

Читайте також:

Голкіпер «Вереса» – найкращий гравець Першої ліги у вересні

Кого хвилюють фанати: уболівальники «Вереса» проти подорожчання квитків

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024