Блогер-футболіст Дмитро Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу

16 Грудня 2020, 16:49
2710

Футбольний блогер, гравець НК «Верес» Дмитро Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

Поворознюк нагороджений відповідно до наказу від 14 грудня 2020 року. Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомив голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов, який і був ініціатором нагородження.

«У Народному клубі «Верес» (Рівне) знайшли свою відповідь як показати нову якість футбольного та інформаційного менеджменту. Ідея дебютувати у професійному футболі в 33 роки та створити унікальний документальний серіал у вигляді реаліті-шоу з самого початку виглядала досить ризикованою. Але не тоді коли зустрічаються два сучасних, амбітних та талановитих менеджери нового покоління – блогер Дмитро Поворознюк та президент клубу Іван Надєїн. Результатом став крутий інформаційний продукт, який вже переглянуло більше мільйона людей! Особисто моя реакція на побачене – це фрісон. Браво, браво і дуже хочеться продовження на біс!», – написав Олексій Хахльов.


 

Нагадаємо: 33-річний Дмитро Поворознюк – вихованець рівненського футболу. Блогер мав намір 2020 року дебютувати за професійний футбольний клуб. У жовтні Поворознюк уклав контракт із «Вересом». Дебют Поворознюка відбувся в зустрічі «Верес» – «Гірник-Спорт», коли «рівненські вовки» вели в рахунку 3:0. На полі футболіст народного клубу провів завершальні 10 хвилин. Такі моменти запам’ятовуєш на все життя, – прокоментував Дмитро Поворознюк свій дебют

Результатом співпраці рівненського клубу й Поворознюка став семисерійний фільм «Футболіст».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024