#камонДімон: фани влаштували в мережі флешмоб щодо повернення Поворознюка у «Верес»

22 Листопада 2021, 13:07
Фани влаштували в мережі флешмоб щодо повернення Поворознюка у «Верес» 1604
Фани влаштували в мережі флешмоб щодо повернення Поворознюка у «Верес»

У соціальній мережі «Instagram» розгорнувся імпровізований флешмоб із хештегами #povoroznyukbacktoveres, #камондимон тощо.

Причиною цього став допис головного тренера «Вереса» Юрія Вірта, опублікований 18 листопада. «18.11.2021 Розписав тренування. Одного гравця не вистачає. Може повернеться?»  – написав Вірт під фото з календарем, на якому зображені Роберт Гегедош і блогер-футболіст Дмитро Поворознюк.

«Вам не вистачає людини яка програє всі спори?» – жартівливо відповів Поворознюк. Натомість тренер «вовків» написав: «Не вистачає людини в клубі як Ти!!!!!!». Користувачі соцмережі жваво підтримали Вірта, засипавши допис закликами Поворознюка повернутися, подарувати людям радість від серіалу.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 𝐘𝐮𝐫𝐢𝐲 𝐕𝐢𝐫𝐭 (@yuriy_virt74)

 

Нагадаємо: у жовтні 2020 року «Верес» підписав блогера Дмитра Поворознюка. Результатом співпраці стало два сезони мережевого серіалу «Футболіст» про зворотний бік футболу, особисті історії «рівненських вовків». За цю роботу Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

У сезоні 2020/21 Поворознюк зіграв за «Верес» у п’яти матчах, але так і не забив гол, про який мріяв. Контракт блогера-футболіста завершився 1 липня 2021 року. На «Transfermarkt» зазначено, що Поворознюк повісив бутси на цвях.

Утім, уболівальники досі чекають повернення Дмитра у «Верес» і продовження серіалу. Між тим, представляючи новачків «Вереса», президент РНК Іван Надєїн говорив, що народний клуб готуватиметься до третього сезону серіалу «Футболіст», однак офіційної інформації про продовження зйомок не надходило.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024