Новий сезон серіалу «Футболіст» продовжать знімати у «Вересі»

30 Грудня 2021, 20:04
Новий сезон серіалу «Футболіст» продовжать знімати у «Вересі» 1279
Новий сезон серіалу «Футболіст» продовжать знімати у «Вересі»

Блогер-футболіст Дмитро Поворознюк візьметься за зйомку нового сезону реаліті-серіалу «Футболіст».

Серіал продовжать знімати там, де й починали – у рівненському «Вересі». «Покажемо зсередини набагато глибше футбол в УПЛ», – написав Поворознюк у своєму інстаграмі.

Крім того, одним із важливих фактів того, аби продовжити зйомку у «Вересі», Дмитро назвав заплановане відкриття стадіону в Рівному.

«Хочемо зробити там атмосферу, якої немає більше в Україні», – додав Дмитро.

Нагадаємо: у жовтні 2020 року «Верес» підписав блогера Дмитра Поворознюка. Результатом співпраці стало два сезони мережевого серіалу «Футболіст» про зворотний бік футболу, особисті історії «рівненських вовків». За цю роботу Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

У сезоні 2020/21 Поворознюк зіграв за «Верес» у п’яти матчах, але так і не забив гол, про який мріявКонтракт блогера-футболіста завершився 1 липня 2021 року. На «Transfermarkt» зазначено, що Поворознюк повісив бутси на цвях.

Уболівальники мріяли побачити продовження. Власне, представляючи новачків «Вереса», президент РНК Іван Надєїн говорив, що народний клуб готуватиметься до третього сезону серіалу «Футболіст». Офіційна інформація про продовження фільму з'явилася тільки нині.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024