Кухаревич був неготовий грати за кордоном, – Григорій Козловський

04 Січня 2022, 08:28
Кухаревич був неготовий грати за кордоном, – Григорій Козловський 973
Кухаревич був неготовий грати за кордоном, – Григорій Козловський

Президент ФК «Рух» (Львів) Григорій Козловський дав розгорнене інтерв’ю клубній пресслужбі, зокрема щодо трансферної політики.

Козловський акцентував на тому, що відтепер футболісти, яких виховав «Рух», вартуватимуть на трансферному ринку набагато дорожче. Також ретельно стежитиме за тим, аби відпускати з «Руху» цілком сформованих гравців.

У контексті готовності згадав Козловський про ексрухівця Миколу Кухаревича, який у липні перебрався до французького «Труа», що виступає у найвищому дивізіоні Франції Лізі 1, а у вересні на правах оренди приєднався до бельгійського «Левена».

«Ми рано відпустили Кухаревича, думали, так буде краще. Я б притримав Кухаревича ще на 2 роки, але він сильно рвався за кордон. Я не мав морального права його тримати. Хотіла людина, тож ми зробили все, щоб так і було. Думаю, зараз і Микола, і багато футболістів бачать, що це було зарано. Він не готовий ще. Важливо продавати футболіста в 22-23 роки – він готовий, сформований. Але є різні випадки», – додав Козловський.

Нагадаємо: Микола Кухаревич – уродженець Рівненщини. Кар’єру починав у U-19 луцької «Волині». Від лютого 2020 року грав за львівський «Рух», звідки в липні 2021 р. перейшов до «Труа». Крім того, молодим футболістом цікавилися інші закордонні клуби, зокрема «Андерлехт».

Викликався до молодіжної збірної України.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024