Конкуруватиму за місце в основі, – Кухаревич про бельгійський «Левен»

10 Вересня 2021, 12:37
Конкуруватиму за місце в основі, – Кухаревич про бельгійський «Левен» 1539
Конкуруватиму за місце в основі, – Кухаревич про бельгійський «Левен»

Уродженець Рівненщини, екс-гравець «Руху» Микола Кухаревич, підписавши довгостроковий контракт із французьким «Труа», несподівано перейшов у новий клуб.

Кухаревич  на правах оренди виступатиме за бельгійський «Левен». Як прокоментував футболіст Meta-ratings.com.ua, він сам попросив про цей перехід.

«Я підписав довгостроковий контракт з «Труа», але у мене була можливість переконатися, що там дуже гостра конкуренція за місце в основі. Щоб мати більше ігрової практики, я, порадившись зі своїми агентами, вирішив звернутися з проханням до клубного керівництва, аби підшукати мені варіант з орендою. Спільними зусиллями зупинили свій вибір на «Левені», який мною активно цікавився ще до переходу в «Труа», – сказав Кухаревич.

Український форвард відзначив, що його головним конкурентом за місце в основі буде іранський легіонер Кавех Різайе, який перейшов в серпні з «Брюгге». Однак Кухаревич готовий боротися за місце в основі й планує потрапити до заявки на матч 12 вересня, коли «Левен» прийматиме «Кортрейк». 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024