Кухаревичем цікавиться не тільки «Андерлехт», – агент футболіста

22 Грудня 2020, 14:54
Микола Кухаревич 2513
Микола Кухаревич

Офіційний представник молодого футболіста з Рівненщини, форварда «Руху» Миколи Кухаревича розповів, що гравцем цікавляться не тільки в «Андерлехті».

Нагадаємо: на матчі «Рух – СК «Дніпро-1», у якому Кухаревич забив гол, були присутні скаути кількох бельгійських клубів. За словами Циганика, 19-річним форвардом цікавився «Андерлехт». Згодом з’явилася інформація, що Кухаревич навіть пройшов медогляд у цьому клубі.

Утім, агент молодого футболіста Ярослав Зварич стверджує, що жодної офіційної пропозиції щодо Кухаревича від «Андерлехту» не отримував.

«На тому ж матчі проти «Дніпра-1» Кухаревича переглядали скаути не лише «Андерлехта», а й ще одного бельгійського клубу – «Левена» (до речі, фарм-клубу англійського «Лестера») та представники австрійського «Зальцбургу», котрі перед грою певний час поспілкувалися з Миколою в моїй присутності. Від того ж «Левена» у мене на руках є пропозиція стосовно Кухаревича. Клуб «Левен» надіслав пропозицію ФК «Рух» та мені особисто. Це показує рівень європейського клубу ведення переговорів. Проте не тільки від цього клубу є інтерес, а й від інших…», – передає слова Зварича «Sport.ua».

Водночас ситуація ускладняється тим, що Кухаревич має намір розірвати контракт із Зваричем, тож агент, імовірно, не в курсі трансферних планів «Руху» щодо молодого гравця.

 

Читайте також:

Кухаревич прокоментував чутки про присутність іноземних скаутів на матчі проти «Дніпро-1»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024