Микола Кухаревич продовжить кар'єру у Франції

26 Березня 2021, 19:48
3964

Уродженець Рівненщини, нападник львівського «Руху» Микола Кухаревич продовжить кар'єру у Франції.

19-річний футболіст перейде в ESTAC Troyes («Труа»). Про це повідомляють на офіційному сайті «Руху».

Контракт вступає в дію 1 липня 2021 року. Цікаво, що саме в цей день Микола Кухаревич святкуватиме свій День народження – 20 років. До цього часу нападник захищатиме кольори «жовто-чорних». 

Окрім ESTAC Troyes («Труа»), на Миколу Кухаревича претендували й інші клуби з різних європейських чемпіонатів, зокрема «Андерлехт». Все ж після тривалих перемовин нападник та керівництво клубу вирішили схилити свій вибір на користь ESTAC Troyes(«Труа»).

Читайте також: Молодим футболістом із Рівненщини цікавиться кілька бельгійських клубів

«Мрія стає ближчою... На те ми й граємо в футбол, щоб нами цікавилися, запрошували в свої клуби. Я робив усе, щоб мене помітили. Зараз фокус тільки на цьому сезоні, на допомозі «Руху», на нашому завданні залишитися в Прем'єр-лізі. Хочу як нападник якомога більше забити. Далі будуть нові цілі», – прокоментував Кухаревич.

Своєю чергою гендиректор ФК «Рух» Ігор Дедишин  відзначив, що команда отримала досить вигідну фінансову пропозицію, також матиме відсотки від майбутніх продажів.

Читайте також: Микола Кухаревич подорожчав у 10 разів

«Хочемо, щоб це був приклад для інших – ми відкрили двері в європейський футбол для наших футболістів», – відзначив Дедишин.

Зараз ESTAC Troyes («Труа») виступає у другому за силою футбольному дивізіоні Франції та бореться за путівку в Лігу 1. Команда є лідером чемпіонату та славиться якісною роботою із молодими футболістами. Зокрема, серед відомих ексгравців ESTAC Troyes («Труа») – чемпіон світу та Європи у складі збірної Франції Блез Матюїді, чемпіон світу Джибріль Сідібе, а також Мамаду Ньянг, Бафатембі Гоміс, Патріс Локо, Жером Ротен.

У 2020 році клуб ESTAC Troyes («Труа») був придбаний компанією City FootballGroup, яка у своїй структурі налічує десять клубів, в тому числі й «Манчестер Сіті».

Для футбольного клубу «Рух» перехід Миколи Кухаревича у французький ESTACTroyes («Труа») є особливим, адже це перший міжнародний трансфер в історії клубу. 

Нагадаємо: про Кухаревича заговорили, коли молодий форвард отримав перший виклик у молодіжну збірну України. Восени 2020 року за молодіжку Кухаревич забивав тричі. Нині уродженець Рівненщини знову отримав виклик у команду Руслана Ротаня.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024