Дві легкоатлетки з Любешівщини розділили п'єдестал чемпіонату України зі спортивної ходьби

05 Березня 2024, 09:59
Анна Борисюк і Христина Понікарчик  - члени збірної Волині з легкої атлетики. Фото з архіву 464
Анна Борисюк і Христина Понікарчик - члени збірної Волині з легкої атлетики. Фото з архіву

Медальним доробком на Чемпіонаті України з легкої атлетики зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків із-поміж інших потішили волинських поціновувачів легкої атлетики скороходки Анна Борисюк і Христина Понікарчик.

Юнки на першості, що відбулася в Ужгороді 3 березня, завоювало золоту й срібну нагороду. Про це повідомляє Спорт на Районі, покликаючись на протоколи змагань.

Волинянки, вихованки Любешівської спортивної школи, змагалися у спортивній ходьбі на дистанції 5 кілометрів серед дівчат U-18. 14-річна Анна Борисюк із результатом 25:50 стала чемпіонкою України. У її однолітки Христини Понікарчик – срібло (результат 27:09).

На третьому місці фінішувала представниця Хмельниччини Катерина Черняк.

Раніше Спорт на Районі повідомляв, що представниця Любешівщина Марта Дусік стала чемпіонкою України на дистанції 2 кілометри, а Валерія Шоломіцька – на дистанції 20 кілометрів. Своєю чергою Любомир Форманюк виборов срібло на дистанції 3 км. Краянин Тарас Корецький, виступаючи в двох вікових групах, виборов бронзу і п'яте підсумкове місце на дистанції 20 км. А Марія Сахарук із особистим рекордом стала чемпіонкою змагань.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024