«Головний матч сезону у нас в неділю», – Юрій Вірт

30 Травня 2023, 17:52
Юрій Вірт 344
Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вереса» резюмував гру проти «Динамо» та оцінив перспективи зберегти прописку в еліті українського футболу.

Про це йдеться на сайті НК «Верес».

Матч між київським «Динамо» та рівненським «Вересом» в рамках 29-го туру Української Прем’єр-ліги відбувся 29-го травня 2023 року.

Попри те, що гра проходила на рівненському стадіоні «Авангард», номінальним господарем був столичний клуб.

Матч завершився перемогою динамівців із рахунком 3:0, хоча цілком ймовірним підсумком могла стати нічия.

«Перший тайм був рівним. Ми грали дисципліновано. І суперник особливих проблем не створив. Гол у наші ворота в другому таймі прийшов після довгої передачі і майстерного виконання Раміреса. Ми терпіли. Намагалися відігратися. Заробили пенальті після хорошої атаки. І не забили. Це вже не перший наш незабитий пенальті. Після цього команда зупинилася, вимкнулася з гри. Що – 0:1, що – 0:3 - різниці немає. Незабитий пенальті психологічно вбив команду», – розповів Юрій Вірт.

Головний тренер народного клубу також відмітив дебют Дмирта Годі, котрий вийшов на заміну на 73-й хвилині зустрічі, змінивши Дмитра Кльоца.

«Добре у гру увійшов Дмитро Годя. Добре чіплявся за м'ячі, брав ініціативу. Працюватиме над собою - підтримуватимемо його. Це майбутнє Вереса. Цілеспрямовано готували його до цієї гри», – поділився наставник «вовків».

Наступний матч «Верес» проведе проти «Інгульця», це буде заключна гра сезону, важливість якої для рівнян важко переоцінити.

«Сьогодні ми програли. Але, навіть якби ми перемогли сьогодні - все для нас буде вирішуватися у заключній грі з Інгульцем. Будемо готуватися до цього матчу. Звісно, якби не програли сьогодні - команда була б у кращому психологічному стані. Головний матч сезону у нас в неділю», – зазначив Юрій Вірт.

Читати також: Юрія Вірта можуть змінити на посаді головного тренера «Вереса»: є два кандидати

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024