«Верес» поступився київському «Динамо»

29 Травня 2023, 17:07
«Верес» поступився київському «Динамо» 348
«Верес» поступився київському «Динамо»

У матчі 29-го туру, який відбувся 29-го травня 2023 року, «Верес» на домашньому стадіоні «Авангард» у, формально, виїзній протистояв столичному «Динамо».

Перший небезпечний момент у рівнян виник на 8-й хвилині, коли удар Андрія Блізніченка потягнув голкіпер київського клубу.

Пізніше у першій половині матчу, із позитивного, можна відмітити лише момент у Геннадія Пасіча, котрий пробив вище цілі, а також шанс відкрити рахунок у Станіслава Шарая, але не вистачило техніки роботи із м’ячем. 

У середині першого тайму двічі небезпечно фолив капітан динамівців Сергій Сидорчук, обидва порушення правил опорник столичного клубу провів проти Валерія Кучерова.

Варто відзначити високу позицію голкіпера народного клубу, який у першому таймі став додатковим польовим гравцем, а відтак і елементом, який дозволяв більше контролювати м’яч рівнянам.

«Гол у роздягальню» мали шанс забити футболісти київського клубу, проте м’яч, після удару зі штрафного, влучив у хрестовину.

Забили гравці «Динамо» на старті другого тайму, результативним став удар Еріка Раміреса, котрий із другої спроби розстріляв Богдана Когута – 1:0.

У середині другої половини гри обидві команди обмінялися гольовими моментами, спершу Дмитро Кльоц пробив поруч зі стійкою, а за шість хвилин Назар Волошин, прибравши воротаря рівнян, не влучив у порожні ворота.

На 73-й хвилині в Українській Прем’єр-лізі дебютував гравець юнацької команди народного клубу Дмитро Годя.

87-ма хвилина – пенальті на користь «Вереса».

До 11метрової позначки підходить Михайло Шестаков.

Удар…сейв.

За дві хвилини надії рівнян поховав Денис Гармаш – 2:0.

93-тя хвилина – знову гол, Назар Волошин скористався помилкою у захисті.

Підсумковий рахунок – 3:0.  

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024