Юрія Вірта можуть змінити на посаді головного тренера «Вереса»: є два кандидати

30 Травня 2023, 12:23
Юрій Вірт 573
Юрій Вірт

У разі потенційного звільнення Юрія Вірта із «Вереса», на його посаду народний клуб має двох кандидатів із досвідом роботи в Українській Прем’єр-лізі.

Про це повідомляє спортивний журналіст FanDay Дмитро Вєнков у особистому телеграм-каналі.

Станом на сьогоднішній день, рівненський «Верес» перебуває у зоні перехідних матчів, відтак участь клубу в УПЛ у сезоні 2023/2024 під великим питанням.

Для збереження прописки в елітному дивізіоні українського футболу, підопічним Вірта необхідно перемогти «Інгулець» у заключному матчі української VBet ліги. Варто зазначити, що просто перемоги буде недостатньо, потрібно розраховувати на розгромну поразку «Руху» або ж будьяку перемогу «Динамо» над  «Металістом 1925».

На посаду головного тренера рівнян претендує два спеціалісти, одним із них є Остап Маркевич, син легенди українського футболу Мирона Маркевича. Остап працював головним тренером: «Агробізнеса», «Чорноморця» та «Маріуполя». Варто зазначити, що тренер має досвід роботи головним тренром у польському клубі «Радуня», а також у 2016-2019 роках входив до тренерського штабу іспанського «Вільярреалу».

Остап Маркевич
Остап Маркевич

Іншим кандидатом на тренерський місток «Вереса» є Сергій Лавриненко, котрий відомий своєю роботою в «Інгульці», яких вивів до УПЛ, а також зробив команду із Петрового першим та єдиним клубом в Україні, котрий вийшов до фіналу Кубку України не будучи командою елітного дивізіону, підопічні Лаврененка на той момент виступали у Першій лізі. 

Сергій Лавриненко
Сергій Лавриненко

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024