Лесин виш працюватиме над тим, щоб популяризувати волинських спортсменів, – ректор Анатолій Цьось

10 Грудня 2020, 10:40
1560

Низка волинян, зокрема студенти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки, увійшли до складу національної збірної України із дзюдо.

У понеділок, 8 грудня, ректор Лесиного вишу Анатолій Цьось зустрівся зі студентами. До спілкування зі спортсменами долучилися голова Федерації дзюдо Волинської області Віталій Терешкевич, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік і заступники декана Олена Іщук й Ольга Іванюк. Про це йдеться на сайті ЗВО.

Ректор Анатолій Цьось запевнив присутніх у тому, що Університет максимально сприятиме талановитим дзюдоїстам у навчанні та заняттях спортом. Він закликав студентів бути активними у промоції рідної альма-матер.

«Треба популяризувати наших спортсменів. Особливо тих, що мають такі хороші досягнення. Вас повинні знати, а ми будемо в усьому допомагати», – заявив Анатолій Цьось.


 

За словами Василя Пантіка, для дзюдоїстів планують замовити іменні футболки з прізвищем кожного спортсмена та символікою факультету й Університету. Окрім того, на факультеті планують показувати промоційні ролики з найкращими спортсменами. 

Присутні також обговорили інфраструктурні питання, участь спортсменів в Універсіаді тощо.  

Нагадаємо, що до складу національної збірної із дзюдо увійшли такі студенти Лесиного університету: третьокурсник Назар Зубчик (вагова категорія 66 кг), другокурсники Олег Войтов (вагова категорія 73 кг) та Катерина Пилипюк (вагова категорія 48 кг), четвертокурсниця Катерина Кужель (вагова категорія 52 кг) та дві першокурсниці – Дарина Ляшук (вагова категорія 57 кг) і Наталія Холод (вагова категорія 78 кг).



 

Читайте також

Спортивний клуб дзюдо «Торнадо» організував заняття для батьків своїх вихованців

Спортсмени Шацького «Торнадо» добули перемогу у Всеукраїнському турнірі з дзюдо

Волинські дзюдоїсти завоювали медалі на Чемпіонаті України

Дзюдоїсти з Волині завоювали медалі на Чемпіонаті України

Дзюдоїсти з Любомльщини завоювали медалі на «Кубку Закарпаття»

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024