Спортивний клуб дзюдо «Торнадо» організував заняття для батьків своїх вихованців

14 Листопада 2020, 19:00
1553

Шацький СК «Торнадо» поповнив свій склад новими вихованцями

Про це повідомляють у Шацькій РДА.

Вже майже десять років активну громадську діяльність Шацької районної дитячо-молодіжної організації «Спортивний клуб «Торнадо» веде керівник Роман Самолюк. За час його тренерської діяльності з дзюдо, спортивний клуб з кожним роком, все більше і більше поповнюються ряди місцевого спортивного клубу новими вихованцями.

Нині склад «Торнадо» нараховує близько 70 вихованців. Тут створено три вікові групи. Зокрема, у старшій групі тренується - 15 дітей, середній групі - 37 дітей. Два роки тому створено наймолодшу групу, віком від 3 до 6 років, у якій займаються 16 діток.

Цьогоріч, створена ще одна четверта група - для батьків вихованців, які захотіли займатися спортом.

Варто зазначити, що спортивний клуб відвідують учні як із селища Шацьк, так і з навколишніх сіл району (Світязь, Пульмо, Піща, Положево, Голядин).

Тренування для юних дзюдоїстів проводять тренери СК «Торнадо» Роман Самолюк, тренер-викладач Шацького лісового коледжу Юлія Корнелюк, а також Олексій Писачук.

Завдяки сприянню директора Шацького лісового коледжу ім В.Сулька Ігоря Жмурка, для дітей створені належні умови для проведення тренувань, змагань та турнірів із дзюдо. Діти молодшої групи займатися в облаштованому спортивному залі в приміщені гуртожитка коледжу. Також на базі навчального закладу проводять тренувальні збори із дзюдо за участі інших спортивних клубів із України та Республіки Білорусь.

Старша й середня групи проводять тренування в Шацькій спортивній дитячо-юнацькій школі (керівник Сергій Стаднік). Також для торнадівців організовують тренування на свіжому повітрі, тоді спортсмени відвідують селищний та шкільний стадіони і грають у футбол.

Тренерський і батьківський колективи та вихованці СК «Торнадо» дякують за співпрацю представникам районної та місцевої влади. Зокрема, голові районної ради Сергію Карпуку, заступнику голови Шацької райдержадміністрації Володимиру Самусєву, директору Шацького лісового коледжу ім..В.Сулька Ігорю Жмурку, начальниці відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій та директору ОЗ НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк Валерію Михальчуку за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Окремі слова вдячності висловлюють президенту Федерації дзюдо Волині Степану Івахіву за підтримку та допомогу Шацькому СК «Торнадо».

Тож бажаємо нашим юним вихованцям подальшого розвитку і процвітання задля досягнення поставлених цілей та перемог.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024