Яна Беломоіна стала сьомою на чемпіонаті світу через проблеми з велосипедом

11 Жовтня 2020, 13:07
2513

Волинянка Яна Беломоіна стала сьомою на Чемпіонаті світу з крос-кантрі, який відбувався 7–11 жовтня в Австрії.

Спочатку волинянка стартувала досить добре. Як розповідає «Суспільне спорт», Беломоіна змогла провести успішне перше коло, завдяки чому вирвалися вперед пелотону – була третьою, поступаючись австралійці Макконнелл та француженці Ферран Прево, яка одразу з першого кола втекла у хвилинний відрив.

Однак на другому колі у Яни виникли технічні неполадки з велосипедом, через що українка змушена була зупинитися та регулювати велосипед. Як наслідок, вона втратила близько хвилин часу, пропустила кількох суперниць та опинилася в районі 5-6 місця.

Беломоіна намагалася відіграти втрачений час на третьому колі, однак вона лише зрівнялася з британкою Шорт, яка йшла п'ятою. Через ривок на другому-третьому колі, у Яни забракло сил на фінішну боротьбу. Спершу вона відпустила вперед Шорт, а на останньому колі її обійшла титулована швейцарка Йоланда Нефф.

«Іноді удача не на твоєму боці! Дуже хотіла, вірила, боролась, але технічна проблема залишила мене без шансів. Це дуже сумно, але це життя», – написала Яна Беломоіна на своїй сторінці в фейсбуці.

Наразі це найкращий фініш Беломоіної у 2020 році на двох етапах Кубка світу вона фінішувала 12-ю. 

 

Читайте також:

У Луцьку немає місця для тренувань, – Яна Беломоіна

Або йду далі, або сходжу з цієї дороги, – Яна Беломоіна про тренування, травми й амбіції

Чемпіонка Європи та володарка Кубку світу з маунтибайку: головні досягнення велогонщиці Яни Беломоіної

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024