Легкоатлетичні змагання року — в мережі з'явилося промо-відео чемпіонату України у Луцьку

22 Серпня 2020, 14:01
З'явилося промо-відео чемпіонату України у Луцьку 2982 Джерело: ФЛАУ
З'явилося промо-відео чемпіонату України у Луцьку

Наступних вихідних Луцьк знову стане столицею української легкої атлетики. На стадіоні "Авангард" 29-30 серпня відбудеться національний чемпіонат України з легкої атлетики

Це змагання №1 в цьогорічному надзвичайно обмеженому календарі "королеви спорту". Через карантин українські легкоатлети вимушені значно скоротити і обмежити тренування та виступи — майже усі змагання (включно з Олімпіадою та чемпіонатом Європи у Парижі) скасовано чи перенесено. Тому старт у Луцьку буде фактично єдиною можливістю для багатьох  показати рівень підготовки і потішити прихильників хорошими результатами. 

Національна федерація підготовувала промо-ролик до ЧУ у Луцьку. Трибуни стадіону у Луцьку будуть, на жаль, знову закритими для вбоілвальників, але усі змагання будуть показані в прямому ефірі — на YouTube-каналі федерації та в ефірі одного зі спеціалізованих спортивних каналів.

Повний розклад змагань доступний за цим лінком.

15-16 серпня чимало провідних спортсменів вже виступили в Луцьку на Командному чемпіонаті країни. У Луцьку, крім того, відбудеться і юнацький чемпіонат (U18) — 26-27 серпня.

Читайте також:  Луцьк заробив на чемпіонатах з легкої атлетики: у ФЛАУ назвали суми

Читайте також:  Знаменита українська легкоатлетка провела тренувальний збір в Любешеві

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024