Луцьк заробив на чемпіонатах з легкої атлетики: у ФЛАУ назвали суми

18 Серпня 2020, 11:54
Луцьк заробив на чемпіонатах 2263 Джерело: Микола Комаровський
Луцьк заробив на чемпіонатах

Проведення чотирьох національних чемпіонатів з легкої атлетики у серпні цього року може принести Луцьку декілька мільйонів гривень доходу.

Президент ФЛАУ Ігор Гоцул, який приїздив на Командний ЧУ 15-16 серпня, зустрівся радником міського голови Луцька Ігорем Поліщуком.

Гоцул подякував Поліщуку за сприяння в ораганізації змагань, які через карантин були під загрозою зриву.

«Своєю чергою ми зробили попередні розрахунки, що окрім престижності, проведення чемпіонату надає місту серйозний економічний ефект. Зокрема, на заплановані на серпень в Луцьку чемпіонати лише по лінії нашого бюджету ми витратимо понад 3 мільйони гривень. Ще приблизно стільки ж витратять в Луцьку територіальні ФЛА, які оплачують частину витрат на проведення чемпіонату», — цитує слова Гоцула офіційний сайт ФЛАУ.

Керівник української легкої атлетики вважає, що місто йде на зустріч і в економіку міста вливаються серйозні кошти.

Читайте такожКарантин не завадив «королеві спорту» у Луцьку: яскраві фото найкращих легкоатлетів країни

Гоцул також повідомив, що в міському парку Луцька почалося будівництво спеціальної синтетичної бігової доріжки. Її протяжність складатиме понад кілометр.

За інформацією Спорт на районі, 15 серпня відбулася конференція Волинської ФЛА. Її учасники визначилися з делегатами на звітно-виборчу Конференцію ФЛАУ і прийняли рішення висунути кандидатуру Володимира Рудюка на посаду віце-президента Легкої атлетики України. Волиняни підтримали й кандидатуру Ігоря Гоцула на посаду президента ФЛАУ. У жовтні відбудеться звітно-виборча конференція.

Читайте такожЄвропейська перемога Климець і п’ять медалей волинян на Командному чемпіонаті України: фото першого дня змагань

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024