«Карпати» повинні жити: Григорій Козловський готовий фінансово допомогти «левам»

02 Липня 2020, 12:42
1085

«Карпати» мають жити» – із таким гаслом футбольний клуб «Рух» повідомив, що готовий фінансово допомогти «левам» дограти поточний сезон чемпіонату.

Нагадаємо: раніше повідомляли, що гра «Карпати» – «Львів», яка відбулася в Луцьку, може стати останньою для «левів», які не мають коштів на подальші виїзні матчі чемпіонату. «Рух» відреагував на звернення голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, який закликав небайдужих допомогти львівським «Карпатам», і готовий надати фінансову допомогу «Зелено-білим», – повідомляють на офіційній сторінці «Руху» в фейсбуці.

«Ми, футбольний клуб «Рух», свято переконані, що у скрутну хвилину кожен українець має бути готовий підставити плече ближньому. Галичани не залишають у скруті брата, який потребує допомоги. «Карпати», клуб з багатими традиціями, просто не має права безславно завершити своє існування», – ідеться у звернені «Руху».

Повідомляють, що президент «Руху» Григорій Козловський готовий покрити усі витрати «Карпат» на виїзні матчі, що залишилось зіграти у цьому сезоні.

До слова, уболівальники «левів» кинули в соцмережах клич організувати спільнокошт, аби разом покрити борги клубу, що становлять 5 мільйонів доларів.

 

Читайте також:

Тепер кожна гра буде складною, – тренер Руслан Мостовий про домашній матч «Волині»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024