Львівське дербі в Луцьку завершилося нічиєю

28 Червня 2020, 11:42
1738

У Луцьку відбулося львівське дербі між «Карпатами» і ФК «Львів».

Матч 28-го туру Української Прем'єр-ліги, який провели 27 червня, завершився нічиєю.

Львівське дербі було принциповим для обох команд, які посідають останні місця в турнірній таблиці, при тому «Львів» випереджає «Карпати» на 8 очок. Саме тому «левам» втрачати очки було дуже небажано.

Перший тайм був невдалим для «Карпат». На 36 хвилині «Львів» вийшов уперед завдяки автоголу Андро Гіоргадзе. Уже на 42 хвилині «леви» залишилися в меншості – Олексій Хахльов, отримавши другу жовту (перша на 16 хв), покинув поле.

У другому таймі «Карпатам» вдалося відігратися – на 61 хвилині Ярослав Деда ударом головою замкнув подачу Танчика – 1:1. Одначе до завершення матчу голів більше не було.

Ні «Карпати», ні «Львів» не змогли перервати безвиграшу серію – «леви» не перемагають вже у 16 матчах чемпіонату поспіль, а «Львів» не тріумфував у 9 останніх поєдинках.

«Вважаю, що перший тайм ми повністю провалили, у всіх компонентах. Ми грали не щільно з футболістами, а бразильцям тільки дай упіймати свою гру та вони будуть творити чудеса. По перерві ми почали грати краще, тиснути суперника, не давати їм піднімати голову та демонстрували справжній карпатівський характер. Другий тайм мені сподобався, команда молодці», – прокоментував гру Олег Кудрик, голкіпер «Карпат», який цей матч провів із капітанською пов’язкою.

Як передає слова воротаря офіційний сайт «Карпат», через тривалу відсутність ігрової практики матч дався важко. «В першу чергу здобути перемогу нам завадила така тривала ігрова пауза. Крім того, було важко грати вдесятьох... Нічия мало що нам дає у турнірному сенсі, але за такої гри – це позитивний результат», – підкреслив Кудрик.

 

Читайте також:

«Волинь» на виїзді поступилася «Чорноморцю»

Програли по ділу, – тренер «Волині» про матч із «Чорноморцем»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024