Рівненщина: товариська гра ФК «Грем’яче» і «Славії» закінчилася на користь гостей

15 Червня 2020, 08:14
2548

Рівненський футбол помаленьку виходить із коронавірусної сплячки, сподіваючись, що невдовзі вдасться розпочати офіційні змагання. У неділю, 14 червня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» відбувся товариський матч між ФК «Грем’яче» та великоомелянівською «Славією».

Поєдинок розпочався під акомпанемент мжички. Команди відповідали атакою на атаку, намагаючись забити швидкий гол. Великоомелянці почали тиснути на ворота Максима Юрчука та змушували грем’ячівців захищатися. З кожною хвилиною напруга зростала, однак гості пробили вище воріт, натомість Сергій Непомнящий не зумів обробити м’яч, а Андрій Мірошниченко не встиг на подачу з правого флангу.

Момент Сергія Непомнящого
Момент Сергія Непомнящого

 

«Славія» знову притисла грем’ячівців, однак команді вдалося відбити атакувальний спурт. У черговій атаці господарі здобули право на перспективний штрафний, однак Сергій Загаривий потужним обвідним ударом пробив і повз стінку, і повз ворота.



 

Почалася брудна гра від обох команд: у повітрі запахло голом, а на полі – «перченими» словами. І на 44 хв. гості відкрили рахунок у матчі: Володимир Момоток далеко кинув аут, Євген Скляр виграв повітря та прокинув далі, а Тарас Топоровський головою підсік м’яч повз Максима Юрчука – 0:1.

Тарас Топоровський пробиває головою
Тарас Топоровський пробиває головою

Гол у воротах «Грем'ячого»
Гол у воротах «Грем'ячого»

 

Після перерви господарі заграли агресивніше й відразу могли відновити статус-кво, але потужний удар Олега Груші прийняла на себе хрестовина. «Славія» грала по рахунку, контролюючи хід матчу. Грем’ячівці потужними довгими передачами закидали вперед, але захисники або випереджали суперників, або створювали офсайдні пастки. Натомість великоомелянці забили вдруге. На 73 хв. матчу «зелено-білі» невдало вийшли з оборони, гості перехопили м’яч і Віктор Каращенко, який у попередньому сезоні допомагав грем’ячівцям громити суперників, забив у ворота колишньої команди. 0:2.

Стає гаряче. Чи бачив суддя цей момент?
Стає гаряче. Чи бачив суддя цей момент?

 

«Славія» продовжувала контролювати гру, а грем’ячівці вперто закидали м’яч уперед, однак Сергій Непомнящий знову опинився в офсайді, Микола Бадесюк не встиг на передачу Олега Груші, а згодом сам Олег потужним ударом пробив повз ворота. Гості розбавляли гру замінами, а господарі шукали свого щастя довгими передачами. Під завісу матчу Сергій Непомнящий після флангового пасу отримав нагоду скоротити відставання, але воротар зіграв надійно. Завершився поєдинок невдалою атакою «Славії». 


Далася в знаки злива напередодні
Далася в знаки злива напередодні

 

Читайте також:

Ну, чемпіоне, постривай: «Грем’яче» закономірно виграло в здолбунівської команди

Міжрайонне протистояння на Рівненщини: «Грем’яче» винесло першоліговий «Локомотив»

ФК «Грем’яче» отримав золоті нагороди й підбив підсумки футбольного року

Клуб, який об’єднав найкращих: президент «Грем’ячого» про історію, плани і спорт на районі

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024