Ну, чемпіоне, постривай: «Грем’яче» закономірно виграло в здолбунівської команди

09 Червня 2020, 09:21
1996

Футбольний клуб «Грем’яче», єдиний представник Острожчини в боротьбі за кубок Рівненської області, продовжує підготовку до змагань.

У неділю, 7 червня, грем’ячівці зіграли товариський матч зі здолбунівською командою «Ну погаді». Суперник, в активі якого чимало перемог і кубків, поїхав з Острожчини з нічим – ФК «Грем’яче» сенсаційно переміг – 8:1.

Читайте також: Міжрайонне протистояння на Рівненщини: «Грем’яче» винесло першоліговий «Локомотив»

По двічі переграти воротаря суперників змогли Вадим Гаврилюк і Олександр Апанчук, по одному голові в активі Сергія Непомнящого, Андрія Мірошніченка, Володимира Іванова, Андрія Фесенка. До речі, Сергій Непомнящий та Андрій Мірошніченко були найкращими бомбардирами Чемпіонату Острозького району 2018 року.

Докладаючи зусиль до розвитку клубу, грем’ячівці відстояли звання чемпіонів краю і минулоріч. А 2020 року змагатимуться вже на рівні області.

До слова, домашнім стадіоном ФК «Грем’яче» буде футбольне поле Національного університету «Острозька академія» в Острозі. Президент і гравець Микола Науменко зауважує, що так команда популяризуватиме футбол і здоровий спосіб життя серед мешканців краю.

 

Читайте також:

Голи на різний смак і «болотний» фінал: завершилася «Острозька зима-2020»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024