Битва аутсайдерів: «Верес» прийме «Зорю» у матчі 13 туру

05 Листопада 2023, 13:03
Битва аутсайдерів: «Верес» прийме «Зорю» у матчі 13 туру 466
Битва аутсайдерів: «Верес» прийме «Зорю» у матчі 13 туру

Рівненський «Верес» на «Авангарді» прийме луганську «зорю» у матчі 13 туру чемпіонату України з футболу. 

Матч відбудеться 5 листопада, старт о 17:00. 

Команди зіграли між собою 20 матчів, а недільне протистояння стане 21 зустріччю між «Вересом» та «Зорею». 

Статистика очних протистоянь на користь гостів, які перемогли у 11 матчах, тричі команди грали у нічию та шість разів перемогу святкували рівняни. 

На своєму полі «Верес» переміг у чотирьох із десяти матчів, одного разу зіграв унічию та п’ять разів поступився. 

Востаннє «Верес» та «Зоря» зустрілися у травні 2023, тоді перемогу святкували футболісти луганського клубу. Рівняни востаннє забивали у ворота «Зорі» ще 3 березня 2021 року у матчі Кубка України, після цього у трьох очних зустрічах рівняни не забивали. 

«На старті сезону команду («Зорю» – ред.) готував інший тренер. З приходом Валерія Кривенцова їхня гра змінилася. Нам важливо підійти до протистояння з таким суперником у хорошому настрої і продемонструвати хорошу гру, – розповів головний тренер рівнян Сергій Лавриненко. 

У нинішньому сезоні команди на двох здобули три перемоги, відтак ведуть боротьбу за виживання. «Верес» знаходиться на 15 місці, а «Зоря» на 14, в активі команд сім та дев’ять очок відповідно. 

 «В неділю ми дещо по-іншому тактично будуватимемо свою гру, але я не хочу розкривати всі карти. Намагатимемося продемонструвати характер, бажання і самовіддачу», – запевнив наставник народного клубу. 

Зазначимо, що станом на сьогодні «Верес» має семиматчеву безвиграшну серію, востаннє рівняни святкували перемогу 1 вересня у матчі із «Чорноморцем», після чого тричі програли у чемпіонаті, один раз у кубку та тричі зіграли унічию.

Гру із «Зорею» пропустять двоє футболістів рівнян: Владислав Шарай отримав червону картку на 90 хвилині попередньої гри чемпіонату проти «Минаю», Євген Шевченко на 18 хвилині того ж поєдинку отримав попередження, яке стало для нього четвертим у чемпіонаті.

Трансляція матчу відбудеться на клубному ютуб-каналі «Вереса» за платною підпискою. 

  

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024