«Духче» і «Тростянець» упевнено лідирують, «Рать» досі без очок: Чемпіонат Луцького району перед шостим туром

09 Вересня 2022, 20:11
«Духче» і «Тростянець» упевнено лідирують, «Рать» досі без очок: Чемпіонат Луцького району перед шостим туром 1484
«Духче» і «Тростянець» упевнено лідирують, «Рать» досі без очок: Чемпіонат Луцького району перед шостим туром

У Чемпіонаті Луцького району з футболу команди п’ять турів, за підсумками яких дві команди ще не втрачали очків, а один колектив не зумів здобути жодного залікового пункту.

Нагадаємо про перебіг матчів у п’ятому турі.

«Рать» (Ратнів) – «Тростянець» – 1:7

Найрезультативнішим матчем туру виявилася гра у Тростянці, де зустрічалися «Рать» і «Тростянець».

Ще в першому таймі тростянецькі футболісти забили тричі (Валентин Харчук – 21 хв, 33 хв; Сергій Степанюк – 31 хв). На 49 хв відзначився Роман Дацюк, а на 65 – Дмитро Хом’як. Після того обороти гри стихли і господарі навіть змогли відквитати гол (Назар Третяк, 78 хв). Однак до кінця гри Дмитро Хом’як оформив хет-трик, довівши рахунок до 1:7.

Це друга за результативністю гра в чемпіонаті – у третьому турі «Духче» розбило «Олімпію» 7:3.

Таким чином, «Тростянець» продовжує входити до трійки найкращих команд за підсумками п’яти турів. А «Рать» і далі гріє дно турнірної таблиці.

ФК «Духче» – «Єдність» (Рудка-Козинська) – 3:2

Гра у Духчому розгорталася за драматичним сценарієм для ще одного лідера чемпіонату. Після швидкого голу Ігоря Махнюка «Єдність» поставила у ворота автобус та успішно грала від захисту до 49 хв, коли Максим Ядловський зробив рахунок 1:1.

Гравцям «Духчого» знадобилося ще пів тайму, аби вийти вперед – на 75 хв забив Назар Лич, а згодом і Максим Герасимук. Однак на 90+3  хв умовну інтригу в гру повернув Тарас Кабанов – 3:2, та часу, аби відібрати очки в лідера, уже не залишилося.

Отож, ФК «Духче» продовжує очолювати турнірну таблицю, а «Єдність», зазнавши першої поразки в чемпіонаті, опустилася на четверте місце.

«ОТГ» (Підгайці) – «Акцент» (Княгининок) – 3:1

У Підгайцях «ОТГ» зумів забрати очки в княгининського «Акценту». Власне гості забили першими (гол на рахунку Андрія Янка), однак Олександр Мосійчук зрівняв ще до кінця тайму, а на початку другої 45-хвилинки оформив дубль. Рахунок 2:1 залишався без змін аж до компенсованого часу, але на третій доданій хвилині Олександр Назарчук зробив 3:1.

Таким чином, команда «ОТГ» (Підгайці) здобула перші залікові пункти, хоча, як і раніше, залишається на 10 місці через гіршу різницю м’ячів. Поразка ж опустила «Акцент» із 7 на 9 місце.

«Хавест» (Підлозці) – НФК «Локомотив» (Ківерці) – 0:3

У Ківерцях у грі з двома червоними й трьома голами перемогли «залізничники». За «Локомотив» відзначилися Максим Кіпруха, Юрій Чепура, Олександр Краснопера.

 Антигероями в «Хавесті» були Артем Русін і Вадим Костюкевич, які отримали прямі червоні картки й пропустять наступні матчі.

Після перемоги «Локомотив» піднявся в турнірній таблиці на 3 місце, а «Хавест» утримує позицію середнячка – 6 очок і 5 поточне місце в турнірній таблиці.

«Торпедо» (Копачівка) – «Олімпія» (Княгининок) – 1:1

Нічия в Копачівці помітно вплинула на ситуацію в середині турнірної таблиці. «Торпедо» залишилося на 6 місці, а от «Олімпія» завдяки голу Івана Мартинюка, з 9 місця піднялася на 7, ділячи очки з тою ж копачівською командою.

 

У гонці бомбардирів продовжує лідирувати Максим Кіпруха з ківерцівського «Локомотива» (7 голів у 5 матчах). На другій сходинці за кількістю точних ударів Тарас Кабанов («Єдність») – 5 голів. А Ігор Махнюк («Єдність»), Михайло Зайчук («Локомотив») і Володимир Чайка (ФК «Духче») мають в активі по 4 точні удари.

У шести футболістів на рахунку по 3 голи, ще дев’ять гравців по 2 рази засмучували воротарів суперників.

Вихідними, 10-11 вересня, відбудуться матчі шостого туру Чемпіонату Луцького району. Спорт на Районі оприлюднить анонс і підсумки туру пізніше – стежте за публікаціями.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024