Чемпіонат Луцького району з футболу: у третьому турі команди влаштували серію розгромів

25 Серпня 2022, 11:53
Чемпіонат Луцького району з футболу: у третьому турі команди влаштували серію розгромів 1262
Чемпіонат Луцького району з футболу: у третьому турі команди влаштували серію розгромів

У Чемпіонаті Луцького району з футболу, який проводять на підтримку ЗСУ, відбулися матчі третього туру. Поточні ігри стали серією розгромів.

«Духче» – «Олімпія» (Княгинок) – 7:3

«Олімпія» відкрила рахунок на 15 хв зустрічі – відзначився Богдан Репецький. Однак перевага гостей протрималася не повні десять хвилин – паритет відновив Віктор Олінчук.

Дмитро Горщарук (33 хв) та Ігор Герба (41 хв) знову вивели команду з Княгинка вперед, тож на перерву футболісти йшли з рахунком 1:3. Але в другій 45-хвилинці гравці «Духчого» зробили фантастичний камбек – дубль Володимира Чайки (44 і 48 хв) зробив рахунок 3:3. Опісля відзначилися Максим Герасимчук, Максим Сабатюк і вдруге Віктор Олінчук. 6:3 – цього було досить для впевненої перемоги, та «Олімпії» не пощастило. На 85 хв м’яч у свої ворота зрізав Олександр Хмара. Підсумкові 7:3 подарували глядачам неабияке задоволення і ще більше укріпили «Духче» на горі турнірної таблиці.

«Торпедо» (Копачівка) – «ОТГ» (Підгайці) – 4:0

У Копачівці глядачі побачили голи під завісу першого тайму – на  39 хв рахунок відкрив Олександр Мосіюк, а за дві хвилини перевагу подвоїв Дмитро Медунець.

У другому таймі у ворота «ОТГ» влетіло ще два голи (відзначилися Сергій Дорецький – 60 хв і Андрій Ткачук – 72 хв), тож копачівські футболісти здобули першу перемогу сезону ще й із розгромним рахунком 4:0.

«Піддубці» – «Єдність» (Рудка-Козинська) – 0:4

У Піддубцях місцева команда зазнала фіаско від гостей із Рудки-Козинської. Боротьба на полі втілилася в чотири м’ячі у виконанні Тараса Кабанова, Ігоря Махнюка (дубль) і Олега Кодлубая – по два наприкінці кожного тайму.

Поразка «Піддубців» вплинула на становище команди в турнірній таблиці, опустивши її на дві сходинки вниз, та попереду ще багато матчів…

«Акцент» (Княгинок) – «Тростянець» – 0:3

«Тростянець» на виїзді розбив «Акцент», здобувши другу перемогу в чемпіонаті. У воротах суперників розписалися Валентин Харчук (28 хв), Олег Кошка (35 хв) та Олександр  Зингель (75 хв).

На становище команд у турнірній таблиці матч третього туру не вплинув.

«Рать» (Ратнів) – НФК «Локомотив» (Ківерці) – 0:3

У Ківерцях футболісти першу безгольову половину матчу сповна компенсували в другому таймі. Рахунок на 65 хв відкрив Тимофій Денисюк – 0:1. За п’ять хвилин Андрій Кревський спрямував удар у власні ворота, зробивши 0:2 на користь номінальних гостей, а крапку на 75 хв поставив Максим Кіпруха – 0:3.

«Локомотив», як і раніше, перебуває в трійці лідерів чемпіонату, а команда з Ратнева – у групі аутсайдерів.

Загалом третій тур не змінив трійки лідерів – турнірну таблицю очолюють ФК «Духче», ківерцівський «Локомотив» і «Тростянець» (1–3 місця відповідно) – по 9 очок. На три залікові пункти відірвалася від найближчих переслідувачів «Єдність» із Рудки-Козинської – 6 очок. Чотири колективи мають по 3 очки, а три команди не мають жодного залікового пункту («Акцент», «Рать» і «ОТГ» посідають 9–11 місця в турнірній таблиці, не здобувши жодної перемоги).

Найбільше забитих м’ячів у активі ФК «Духче» – 14. На другому місці за цим показником «Локомотив» (9 голів), на третьому – «Тростянець» (7 голів). Продовжує зберігати свої ворота «сухими» кіпер «Єдності». По два голи пропустили воротарі «Хавесту», «Тростянця» і «Торпедо». А от найбільш дірявили брами підгайцівської «ОТГ» і «Олімпії» (Княгининок) – по 10 пропущених.

У гонці бомбардирів теж стало щільніше. З чотирма голами лідирує Максим Кіпруха («Локомотив»). До «залізничника» Михайла Зайчука приєдналося двоє гравців «Духчого» – Віктор Олінчук і Володимир Чайка – у всіх по 3 забиті м’ячі. Ще троє футболістів мають в активі по 2 голи, а 32 футболістів розписалися у воротах суперників по разу.

Матчі третього туру відбудуться 2728 серпня. Спорт на Районі оприлюднить анонс і підсумки туру пізніше – стежте за публікаціями.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024