«Любарт» в 1/8 Кубку України зіграє з «Кардинал-Рівнестандартом»

15 Січня 2022, 16:28
«Любарт» в 1/8 Кубку України зіграє з «Кардинал-Рівнестандартом» 715
«Любарт» в 1/8 Кубку України зіграє з «Кардинал-Рівнестандартом»

«Любарт» вперше у своїй історії зіграє в 1/8 фіналу Parimatch Кубку України.Сліпий жереб виявився максимально зрячим і звів князів з близькими сусідами - «Кардинал-Рівнестандартом. 

Гра відбудеться 16 січня. Про це інформують на сторінці «Любарта» у фейсбуці.

Об’єднана рівненська команда уже багато років виступає в Екстра-лізі і прямо зараз проводить доволі непоганий сезон, обіймаючи четверте місце у турнірній таблиці. Тренує кардиналів Олександр Бондар, який і сам не цурається у якості гравця з’являтися на паркеті. 

Нагадаємо, Любарт» у Луцьку програв команді «Human», проте вийшов до 1/8 Кубка України з футзалу

У складі суперника лучан також чимало іменитих виконавців, а головною зіркою є Михайло Волянюк, в активі якого вже 18 забитих голів та 9 результативних передач. У листопаді його визнавали найкращим футзалістом Екстра-ліги, а в грудні він разом із Романом Горпиничем взяв участь у Матчі всіх зірок, відзначившись дублем.

Окрім цього, згадаємо Богдана Новака та зовсім молодого Максима Малиновського, який також захищає кольори юнацької збірної. Разом із цим не будемо забувати й про інших кваліфікованих гравців.

Спортивний директор «Любарта» Сергій Піддубний, який свого часу встиг стати легендою «Кардинала», каже, що не зважаючи не неймовірну складність завдання, луцький колектив спробує досягнути позитивного результату у дербі:

«Кардинал» - добротна команда, яка знаходиться на своєму місці. Безумовно, саме вони є беззаперечними фаворитами у нашій парі. Вони звикли до темпу Екстра-ліги, де швидкості трохи вищі. У них підібрані хороші гравці, там є люди, які ставали чемпіонами, вигравали кубки, виступали за збірну. Також там талановита молодь, яка захищає кольори юнацької збірної. У рівнян дуже хороше поєднання виконавців.
Але «андердоги» завжди мають шанс, особливо в кубкових баталіях. Для нас це хороша нагода перевірити себе, подивитися, що ми можемо зробити проти такого суперника. Наскільки ми готові до такого рівня. Щоправда, мене бентежить, що до цього матчу ми підходимо, маючи травмованих. Але в будь-якому разі ніяких виправдань не чекайте, ми спробуємо обіграти суперника», – коментує Сергій Піддубний.

Глядачів чекають 16 січняо 13:00. Матч відбудеться на паркеті «Арени спорт» (вул. Карбишева, 1, «Адреналін сіті»). Окрім самої гри також відбудеться вікторина та подарунки для дітей і дорослих.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024