«До деяких футболістів не доходить», – Вірт про поразку «Вереса» від «Руху»

08 Серпня 2021, 12:53
Юрій Вірт прокоментував поразку «Вереса» від «Руху» 831
Юрій Вірт прокоментував поразку «Вереса» від «Руху»

Рівненський «Верес» зазнав другої поразки підряд зі схожим сценарієм – два пропущені голи в першу десятихвилинку зустрічі.

І якщо першу поразку від чинного чемпіона України київського «Динамо» (4:0) ще можна було пояснити різницею у класі, то 2:1 від львівського «Руха» неприємно вразило.

«Другий матч поспіль починається із рахунку 0:2... Є дуже багато запитань до гри у захисті. Елементарні помилки призводять до легко пропущених голів. Ми самі собі ті голи забиваємо, а потім докладаємо неймовірних зусиль, щоби відігратися. Ми детально розбирали гру проти Динамо, в якій на початку пропустили два м'ячі, але до деяких футболістів не доходить, до них є питання. В цілому ще маємо над чим працювати. За будь-яку елементарну помилку в УПЛ карають», – для клубної пресслужби прокоментував зустріч головний тренер рівнян Юрій Вірт.

Читайте також: У рівненського «Вереса» – новий титульний спонсор і оновлена форма

Вірт також додав, що гравці «Руху» сповна використали помилки «вовків», а рівняни не зуміли реалізувати свої моменти.

«Атмосфера в роздягальні прямо зараз не найкраща. Футболісти в тому числі мають самі розібратися, адже ми довірили їм грати в Прем'єр-лізі. Зараз вони бачать, який тут рівень, навіть на фоні «Руху». Гравці мають перелаштуватися», – додав Вірт.

Читайте також:

Кожен із них підсилить команду, – Юрій Вірт про новачків «Вереса»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024