У матчі чемпіонів «Динамо» розгромило рівненський «Верес»

01 Серпня 2021, 21:27
У матчі чемпіонів «Динамо» розгромило рівненський «Верес» 959
У матчі чемпіонів «Динамо» розгромило рівненський «Верес»

У другому турі УПЛ відбулася зустріч київського «Динамо» з дебютантом прем’єр-ліги рівненським «Вересом».

Гру між чемпіоном України та переможцем Першої ліги України, що відбулася 1 серпня в Києві, назвали «матчем чемпіонів». Крім того, на тренерському містку було неформальне протистояння Мірчі Луческу та його вихованця Юрія Вірта.

У матчі вболівальники побачили чотири голи в одні ворота і декілька травм з обох боків.

У першій десятихвилинці редути Богдана Когута впали двічі – на 4 хв. Денис Попов ударом головою замкнув навіс від кутового прапорця, а через дві хвилини у той же кут головою забив Денис Гармаш – 2:0.

Поки вересівці оговтувалися, «Динамо» продовжувало тиснути. Проходом уперед відповів Євген Пасіч, пробивши повз ворота. Згодом на ударну позицію виходив Роберт Гегедош, але прострілив повз дальній кут.

На 42 хв. гравці «Динамо» розгорнули контратаку й Олександр Тимчик зарядив у ближню дев’ятку. Когут зреагував, але не витягнув – 3:0.

 

По перерві Юрій Вірт зробив відразу три заміни. Це пожвавило гру, але не принесло бажаних результатів.

На 63 хв. Віталій Дахновський обігрався з Геннадієм Пасічем, який прострілив – удар прийняла стійка. Далі гостріше атакувало «Динамо», але Родрігес запалив свічку, а удар Сидорчука витягнув Когут.

На 82 хв. Дмитро Махнєв зумів забити за рівнян, але суддя скасував узяття воріт через сумнівний офсайд – 3:0.

На 86 хв. за фол проти Віктора Циганкова Дмитро Нємчанінов побачив перед собою жовте світло, а Богдан Когут отримав очну дуель із постраждалим. Циганков бездоганно виконав пенальті – 4:0.

Ні в основний, ні в доданий час рівняни  забити не змогли. Отож, «Динамо» у сезоні стартує з перемоги, а «рівненські вовки» поки не проходять перевірки чемпіоном...

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024