«Волинь» на останніх хвилинах поступилася «Буковині»

18 Липня 2021, 10:16
«Волинь» на останніх хвилинах поступилася «Буковині» у спаригу 1111
«Волинь» на останніх хвилинах поступилася «Буковині» у спаригу

Луцька «Волинь» не зуміла переграти «Буковину» у товариському матчі.

Спаринг, який відбувся 17 червня, закінчився з мінімальною перевагою «Буковини» — 0:1. Звітну інформацію про гру оприлюднили на офіційній сторінці «хрестоносців» у фейсбуці.

У звітному поєдинку протягом усього матчу «Волинь» тримала перевагу над суперниками. Ще в дебюті гри вище воріт з вбивчої позиції пробив Олександр Климець, а на 16-й хвилині якимось дивом не влучив у ворота на добиванні Владислав Мороз. Суперники огризнулися моментом із неточним ударом головою, однак волиняни продовжували знищувати чернівчан своїми атаками – не вистачало лише точного удару. Зокрема, Мороз знову з меж карної зони не влучив у ворота, а наприкінці тайму з гострого кута пробивав Денис Теслюк, однак його постріл в упор взяв на себе голкіпер «Буковини».
У другому таймі атаки «Хрестоносців» продовжилися: зокрема, удару Назарія Богомаза головою не вистачило лише декількох сантиметрів, аби влучити у дальній кут. А сміливий постріл Олександра Чернова перевів на кутовий воротар чернівчан. Ще за декілька хвилин Олександр Мартинюк ледь не скористався помилкою голкіпера на виході, однак його удар у фактично порожні ворота прийняв на себе захисник «Буковини». Підопічні Альберта Шахова продовжували контролювати гру – від удару Богомаза, який перевів на кутовий воротар суперників, до інших цікавих моментів нашої команди. Пробити «чорно-жовтих» волиняни так і не змогли: натомість на останніх хвилинах суперники організували атаку, в якій їм вдалося забити єдиний гол у матчі – 0:1.
 
Читайте також:
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024