«Волинь» розділила очки в матчі з «Агробізнесом»

06 Квітня 2021, 08:37
723

У матчі 20 туру Першої ліги України ФК «Волинь» (Луцьк) зустрічався з волочиським «Агробізнесом».

У грі, яка відбувалася 5 квітня, команди розподілили очки, адже фінальний результат матчу – «суха» нічия.

Власне впродовж гри обидві команди мали нереалізовані моменти, деякі з них просто не зуміли довести до кінця, в інших випадках рятували голкіпери.

Досить суперечливим моментом у грі був кутовий на 80 хв. Після подачі від прапорця м’яч, здавалося, влучив у руку захиснику господарів, про що «хрестоносці» активно сигналізували. Однак рефері не бачив порушення.

Наприкінці матчу, на 87 хв., унаслідок неузгодженості між воротарем та захисником Мартинюк перехопив м’яча, але не зумів пробити в порожні ворота – його збив кіпер господарів на лінії карного. Небезпечний штрафний у виконанні Приймака завершився обвідним ударом в дальній нижній кут, але Мозіль зумів потягнути цей постріл.

Таким чином «Агробізнес» із 36 очками (19 ігор) посідає 4 сходинку в турнірній таблиці. Луцька «Волинь» на п’ятому місці – 32 очка.

Ігрового дня 5 квітня очки втратив і «Металіст-1925», який «засушив» гру з «Поліссям», яке зараз на 11 місці. Харків’яни ж замикають трійку лідерів турнірки. Маючи на дві гри менше, перше місце утримає рівненський «Верес», який здобув вольову перемогу над «Кременем». Другий «Чорноморець», який у 20 турі з рахунком 3:0 переграв «Прикарпаття».

Нагадаємо: у Кубку України «Агробізнес» сенсаційно вибив «Шахтар». У півфіналі волочиська команда зустрінеться з «Динамо». До речі, за «Агробізнес виступає уродженець Рівненщини Віталій Груша.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024