Футболіст з Острожчини з командою сенсаційно вийшов у півфінал Кубка України

04 Березня 2021, 09:18
Історичний момент – м'яч летить повз П'ятова, «Агробізнес» у півфіналі 2654
Історичний момент – м'яч летить повз П'ятова, «Агробізнес» у півфіналі

ФК «Агробізнес» із Волочиська сенсаційно переміг «Шахтар» і вперше в історії клубу вийшов у півфінал Кубка України.

У середу, 3 березня, відбулися чвертьфінальні матчі Кубка України. В основний час завершилася тільки зустріч НК «Верес» – ФК «Зоря», у якій рівняни поступилися. Здавалося б, запал уболівальників Рівненщини трошки згасне, але всю енергію вони спрямували на волочиський «Агробізнес», за який виступає уродженець Острожчини, колишній гравець аматорського «ОДЕКа» Віталій Груша

Читайте також: Футболіст з Острожчини на п’ятому місці за вартістю серед гравців «Агробізнеса»

1
Віталій Груша. Фото з архіву редакції
Віталій Груша. Фото з архіву редакції

 

Власне футбольний вечір був дуже цікавим і драматичним. Після нічиєї 1:1 «Дніпро-1» у серії пенальті програв «Олександрії» – 3:4, київське «Динамо» після нічиєї 0:0 обіграло «Колос» з Київської області завдяки пенальті – 4:3. А «Агробізнес» (Волочиськ) робив сенсацію, здолавши «Шахтар» (Донецьк) з рахунком 1:0.

«Гірники» розпочинали свою боротьбу в Кубку з чвертьфіналу. А волочиська команда вже здолала на шлюху до трофеїв «Ужгород», «Епіцентр» і торішнього фіналіста «Ворсклу».

Попри те, що в першій 45-хвилинці «Шахтар» намагався більше контролювати м’яч, «Агробізнес» вистояв.

На старті другого тайму після падіння Соломона в штрафному майданчику й перегляду VAR у ворота волочиських хлопців призначили пенальті. Алан Патрік пробив, але Олег Мозіль намертво зафіксував м’яч. Кіпер відразу ж увів кулю в гру і «Агробізнес» уперше взяв ворота! Але гол скасували – офсайд.

Основний час команди вистояли зі сухими нулями.

На 96 хв. гри Богдан Семенець переграв П’ятова – 1:0. Рахунок залишився без змін до кінця матчу. Історична перемога волочиського «Агробізнесу».

Уродженець Рівненщини Віталій Груша вийшов на поле на 63 хв. Зі слів автора голу Богдана Семенця, саме Груша віддав йому передгольовий пас. Імовірно, що форвард помилився й асистував інший гравець, адже в середині поля було чимало футболістів, однак Віталій Груша стовідсотково брав участь у розіграші гольової передачі.

Півфінальні пари будуть відомі у четвер, 4 березня – початок жеребкування о 11:30 в Києві в Будинку футболу. 

 

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024