Об'єднана команда острозьких футболістів побувала на турнірі в Зорі

14 Березня 2021, 09:04
2240

Об’єднана команда футболістів з Острога й Оженина взяла участь у відбірковому турі ДЮФФЛ.

Відбірковий тур дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги (ДЮФФЛ) Рівненщини серед юнаків 2010 р.н. і молодших провели в Зорі 13 березня. Команда, яка представляла Острожчину, складалася з вихованців Острозької та Оженинської спортивних шкіл.

У драматичному матчі острожани поступилися ДЮСШ Дубна 4:3 – привізши два голи на старті матчу, команда зібралася й повела вперед (3:2) у середині гри, але провалила кінцівку й поступилася. У другій грі представники Острога не змогли здолати команду Клеванської ДЮСШ – 1:3.

Остання гра нічого не вирішувала, але хлопців здобули перемогу з рахунком 4:0 над ДЮСШ із Квасилова (2011 р.н.).

Склад команди: Ярослав Мокляк, Максим Демчук, Максим Ковалик, Артем Пінчук, Назар Касянчук, Іван Синявський, Дмитро Картушенко, Акбар Аббасов, Олексій Ротаєнко, Денис Білик.

Готували команду тренери Андрій Фесенко й Валентин Стрілець.

«Ми впродовж року ніде не брали участь – то карантин, то інше… Вирішили об’єднатися, щоб на змаганнях грали лише діти 2010 року народження. Прикро, що не вийшли з групи, але навіть так отримали важливий досвід. Найближчий час проведемо в пошуках турніру для цих хлопців», – розповів тренер-викладач Острозької ДЮСШ Андрій Ростиславович.

Читайте також:

Острозькі футболісти вийшли у фінальний етап обласних змагань

 

Спортсмени з Острога здобувають досвід на фестивалі футзалу в Рівному

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024