Острозькі футболісти вийшли у фінальний етап обласних змагань

07 Березня 2021, 19:30
1944

Вихованці відділення футболу Острозької дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) вийшли у фінальний етап Дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги Рівненщини.

Поточний етап юні острожани зіграли в неділю, 7 березня, у Горбакові колишнього Гощанського району. Вихованці Андрія Фесенка зустрічалися з «Вересом» (Рівне, 2012 р.н.), господарями з Горбакова та ДЮСШ Оженина.

У першій грі юні острожани зустрілися з вихованцями спортшколи «Вереса» й зазнали прикрої поразки – 5:0.

Другий матч виявився «острозьким дербі», адже Острозька ДЮСШ переграла районну спортшколу, що в Оженині Острозької громади 1:0. Гол на рахунку Любомира Гловацького

У зустрічі з командою Горбакова голи забивали Володимир Демчук, Олег Бурковський і Любомир Гловацький (по дублю).

«Дякую хлопцям за відважну гру, адже ми зібралися за два дні, не змогли розраховувати на кількох футболістів. Дуже дякую капітану команди Богдану Сомашу. Окреме спасибі директорові Острозької спортшколи Сергієві Штундерові за допомогу і підтримку. А батькам – за розуміння і всесильне сприяння», – прокоментував тренер Андрій Фесенко.

Склад команди Острозької ДЮСШ: Богдан Сомаш (капітан), Андрій Борушевський (воротар) Олег Бурковський, Любомир Гловацький, Володимир Демчук, Артем Перебойчук, Данило Феленюк.

Організувати транспорт для виїзду на змагання допомагали сім’ї Демчуків і Бурковських.

Нагадаємо: напередодні юні острожани брали участь у турнірі «Adrenalin Cup-2021» у Луцьку.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024