Сачко є головним фаворитом на посаду тренера «Волині» — ЗМІ

17 Серпня 2020, 13:38
Василь Сачко 1922
Василь Сачко

Василь Сачко наразі є головним претендентом на посаду головного тренера луцької «Волині».

Водночас ЗМІ повідомляють, що власники клубу розглядають два варіанти, за яких екс-нападник лучан може очолити свою колишню команду.

Перший варіант, за інформацією FanprojectVolyn, «підперти Сачка Кварцяним», а Віталій Володимирович нібито не проти такого розвитку подій. Утім, цей варіант наразі не є пріоритетним.

Інший шлях — позбутися посади спортивного директора у «Волині» і «мати в команді нормального начальника команди», який буде чимось середнім між старшим адміністратором і помічником головного тренера.

Крім того, джерело повідомляє, що існує вплив від умовної групи, яка «закриває футбол» в стратегічних схемах Коломойського». У цих колах поговорюють про призначення у «Волинь» колишнього півзахисника «Волині» і помічника Мирона Маркевича у «Дніпрі» Сергія Нагорняка. Він начебто був на останній грі «Волині» у Минаї.

Крім того, раніше розглядався варіант призначення у Луцьк головного тренера «Дніпро-1» Дмитра Михайленка.

Наразі усе затихло, ймовірно претендентів поменшає після того, як стало зрозуміло, що бюджет уріжуть вдвоє. Утім, розв’язка настане дуже швидко, на носі чемпіонат, хоча пару спарингів треба зіграти новим складом, — відзначають у FanprojectVolyn.

Нагадаємо, що після поразки від «Минаю» і невиконання завдання виходу в УПЛ у відставку 14 серпня пішли головний тренер «Волині» Андрій Тлумак і спортивний директор Валентин Кошельник.

Читайте такожТлумак пішов – хто може очолити Волинь

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024