«Старий Луцьк-Університет» поступився «Рівному» у першому матчі плей-офф

28 Березня 2024, 09:01
«Старий Луцьк-Університет» поступився «Рівному» у першому матчі плей-офф 281
«Старий Луцьк-Університет» поступився «Рівному» у першому матчі плей-офф

Стартували матчі плей-офф Суперліги Favbet із баскетболу.

У середу 27 березня, у Рівному у першому матчі плей-офф зустрічалися БК «Рівне» і БК «Старий Луцьк-Університет». Перемогу у стартовому матчі святкували рівняни. Про це йдеться на сторінці луцького клубу.

На старті матчу волиняни вийшли вперед. Втім і суперник мав свої аргументи: Мочалов забив трьоху, а Сміт влучив «ендван». Кольченко та Мусієнко відповіли своїми набраними очками. У команд вистачало помилок, трибуни гнали вперед й інколи це грало у злий жарт. Рівне виконало низку штрафних, але влучало не завжди. Десятихвилинка завершилася на користь команди Переверзія 17:13. 

Шепєлєв вдало увійшов у гру  в суперника. У лучан ініціативу на себе брав капітан Коцько. В обох команд погано летіло здалеку, хоча спроб вистачало. Дуже вчасно дав агресію та набрані очки Джексон, чудовий хайлайт подарували Липовцев та Томас, а ще 5 очок у свій актив записав  Кольченко. Чверть пройшла у конкурентній боротьбі, втім на велику перерву лідерами пішли червоно-білі - 37:31. 

На старті третьої чверті Соловйов зловив кураж. Перевага суперника перевалила за десять очок – Дмитро Чайковський взяв тайм- аут. Джексон отримав 5 фол. В суперника полетіло здалеку. У нашій команді  відповідали досвідчені гравці: Кольченко заробив 6 очок, а Липовцев влучив ендван. Утім перед останньою чвертю трималися перевага Рівного 68-55.

На старті десятихвилинки пʼятий фол отримав Томас. В ці хвилини було дуже багато емоцій та свистків. Команда Переверзія володіла психологічною перевагою і непоганим гандикапом в рахунку, який дозволив довести матч до перемоги 92-68. Найрезультативнішим у складі лучан став Кольченко (17 очок).

Другий матч серії команди зіграють в Луцьку, в неділю, 31 березня.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024