«Кардинал-Рівне» виграв перший чвертьфінальний матч Кубку України з футзалу

09 Березня 2024, 14:51
«Кардинал-Рівне» виграв перший чвертьфінальний матч Кубку України з футзалу 352
«Кардинал-Рівне» виграв перший чвертьфінальний матч Кубку України з футзалу

Рівненський «Кардинал» продовжує боротися за головний трофей VBet Кубку України з футзалу.

У суботу, 9 березня, у Львові рівняни зіграли перший чвертьфінальний матч проти «In.IT». Звіт про гру опублікували на сайті рівненського клубу.

Рівняни вийшли вперед на четвертій хвилині гри. Дмитро Дяченко підключився до атаки, перетнув центральну лінію і передачею вивів на ударну позицію Любомира Парфенюка, який не залишив шансів голкіперу – 0:1.

«Кардинал-Рівне» продовжував володіти перевагою. В одному з епізодів м‘яч двічі упродовж однієї атаки влучив у поперечину воріт львів‘ян. Спершу після рикошету від Олега Мурина, а потім після добивання Михайла Волянюка.

Але перед сиреною на перерву господарі зуміли відігратися. Дмитро Скибчик лише супроводжував забіг Ростислава Гуля правим флангом і не завадив тому пробити. З доволі гострого кута гравець «айтішників» діагональним ударом влучив у дальній верхній кут – 1:1.

По перерві поперечина воріт врятувала вже команду Євгена Ланка. А згодом гості вдруге вийшли вперед. Дмитро Скибчик виконав аут з лівого флангу із переведенням м‘яча на протилежний, звідти Михайло Волянюк виконав простріл, який ударом в дотик замкнув Владислав Сорокін – 1:2.

Ще за три хвилини Максим Малиновський асистував Дмитру Скибчику. Той наважився на удар і вгадав. Голкіпер «In.IT»  Віталій Явний пропустив м‘яч під собою у ближньому куті.

Втім, господарі продовжили битися. Олександр Горєлко втік від опіки і виконав дуже зручний пас під удар Максиму Корнійчуку – 2:3!

На куражі команда Андрія Федюка вже за тридцять секунд забила втретє. Олег Мурин безперешкодно пробіг правим краєм і практично з нульового кута зумів пробити повз Дмитра Дяченка.

За дві хвилини до сирени Владислав Сорокін взяв ініціативу на себе, обіграв один-в-один Владислава Константінова і ідеально пробив у дальній кут – 3:4!

30 березня рівняни приймуть «In.IT» у Рівному, адже півфіналіста визначать за сумою двох матчів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024