Курсанти військових ліцеїв із Луцька, Ковеля та Києва стали призерами всеукраїнського футзального турніру

25 Лютого 2024, 15:48
Курсанти військових ліцеїв із Луцька, Ковеля та Києва стали призерами всеукраїнського футзального турніру 747
Курсанти військових ліцеїв із Луцька, Ковеля та Києва стали призерами всеукраїнського футзального турніру

У Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу імені Героїв Небесної Сотні серед військових ліцеїв та коледжів із посиленою військово-фізичною підготовкою.

Упродовж чотирьох днів на майданчиках Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні змагалися команди з Волинської, Хмельницької, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Чернівецької та Одеської областей. Про це йдеться на сторінці організаторів.

У підсумку запеклих протистоянь ІІІ місце у третьому Всеукраїнському турнірі з футзалу імені Героїв Небесної Сотні посіла команда навчально-оздоровчого комплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні (Ковель).

На другому срібному місці фінішували вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні (Луцьк).

А переможцями ІІІ Всеукраїнського турніру з футзалу імені Героїв Небесної Сотні стала команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024