«Кардинал-Рівне» переможно стартував у Кубку України з футзалу

07 Лютого 2024, 19:36
«Кардинал-Рівне» переможно стартував у Кубку України з футзалу 490
«Кардинал-Рівне» переможно стартував у Кубку України з футзалу

Відбувся матч 1/8 фіналу VBet Кубка України з футзалу між «Кардиналом-Рівне» та МСК «Харків».

Перший матч цього етапу першості провели в Сумах 7 лютого. Про це йдеться на сайті рівненського клубу.

Харків'яни вийшли вперед вже на першій хвилині. Едуард Нагорний обігрався у стіночку з Давидом Калашником, вискочив на побачення з голкіпером і пробив повз Дмитра Дяченка.

Цього разу рівняни доволі швидко відігралися. Олександр Басич виконав перехоплення на своїй половині майданчика і асистував Володимиру Кручку. Після невеликого рикошету м’яч влетів у сітку.

Вже невдовзі «Кардинал-Рівне» вийшов вперед у рахунку. Олександр Басич виконав аут з лівого флангу, а Роман Господенко у боротьбі з Едуардом Нагорним зрізав м’яча у сітку власних воріт.

Перед самою перервою рівняни забили й втретє. Участь в атаці взяла вся четвірка рівнян. Владислав Сорокін виконав аут справа, Михайло Волянюк пробив, Дмитро Скибчик зумів зупинити м’яч і вдало асистував Максиму Малиновському – 1:3.

На старті другого тайму суперники обмінялися м’ячами. Владислав Сорокін доправив м’яча у ворота після удару Михайла Волянюка. А Бахман Фаталієв був першим на добиванні після розіграшу кутового.

Харків’яни продовжили гру з п’ятим польовим і наразилися на контратаку. Владислав Сорокін виконав перехоплення, а Максим Малиновський грамотно поставив спину супернику і вразив порожні ворота.

А далі було дуже суперечливе рішення арбітрів щодо фолу Михайла Волянюка проти Сергія Топчія. І дабл-пенальті у виконанні Давида Калишника.

«Кардинал-Рівне» обігрує «Харків» у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України. Повторна гра має відбутися у Рівному 24-го лютого.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024