Уродженці Рівненщини Фесенко та Ващишин – серед найкращих гравців другої ліги у першому півріччі

14 Грудня 2023, 09:21
Уродженці Рівненщини Фесенко та Ващишин – серед найкращих гравців другої ліги у першому півріччі 1855
Уродженці Рівненщини Фесенко та Ващишин – серед найкращих гравців другої ліги у першому півріччі

Двоє уродженців Рівненщини увійшли до символічної збірної півріччя сезону 2023/24 у другій лізі.

У списку 33 найкращих Андрій Фесенко з Острога та Артур Ващишин із Дубна. Обоє гравців виступають за ПФК «Звягель». Про це повідомляє «Sport Arena»

 Андрій Фесенко

1 місце. 25 років – 16 матчів – 2 голи, 7 асистів; амплуа – правий півзахисник

З різних причин середня лінія звягелян виявилася дуже мінливою – одні гравці травмувалися, інші – приходили вже після початку сезону… А от Фесенко постійно був у строю, готовий допомогти своїй команді що праворуч, що ліворуч. Швидкісний і невтомний футболіст за підсумками осінньої частини сезону є найкращим асистентом чемпіонату на рівні із одноклубником Андрущенком і Євдокимовим із ЮКСА. Андрій може завершити атаку сам, але, здається, найбільше любить діяти в підіграші. Після його флангових рейдів із прострілами та короткими комбінаціями ПФК Звягель провів більше десяти голів (Фесенко забивав, асистував і брав участь на більш ранніх стадіях атак).

Артур Ващишин

3 місце. 23 роки – 6 матчів – 8 голів, 1 асист; ігрове амплуа – атакувальний півзахисник

Тривалий час вважався одним із найбільш перспективних гравців юнацького складу Динамо та вікових збірних України, успішно грав проти топ-суперників у юнацькій Лізі чемпіонів УЄФА, а також був у складі Чорноморця, який здобув срібні медалі Першої ліги та підвищився в складі. Після Поділля Ващишин перебував на роздоріжжі й у Звягелі перезавантажив свою кар’єру. При Максимові взагалі грав нападника, проте, переважно, діє в відтяжці. За півтора року набив 19 м’ячів і два м’ячі за ПФК Звягель і, якби не травми, мав би, мінімум, на третину вищі показники. За потенціалом – гравець УПЛ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024