Всі команди Рівненщини вибули з розіграшу Кубку України з футзалу

11 Грудня 2023, 10:06
Всі команди Рівненщини вибули з розіграшу Кубку України з футзалу 431
Всі команди Рівненщини вибули з розіграшу Кубку України з футзалу

Відбулися матчі-відповіді другого попереднього етапу VBet-Кубка України з футзалу. Після цього етапу з розіграшу вибули всі представники Рівненщини.

Матчі-відповіді відбулися впродовж 8–10 грудня. Спорт на Районі повідомляв, що команди Рівненщини в перших зустрічах зазнали трьох поразок, здобувши одну перемогу.

У суботу, 9 грудня, костопільський «Комфорт-Сервіс» грав на виїзді проти «Рибак-АСК». Представники Рівненщини поступилися з рахунком 2:6 (6:11 за підсумками двох матчів).

Наступного дня «Elixus-Хімік-Танчик» приймав у Рівному хмельницький клуб «Urban». Попри те, що в першій грі рівняни поступилися мінімально, у матчі-відповіді гості тріумфували 8:3. З підсумковим рахунком 11:6 у наступний раунд вийшов «Urban».

Удома «Галицька здоба» взяла реванш над рівненським «АВ Метал Груп». «Пекарі» перемогли в другому матчі з рахунком 5:3 – підсумкові 9:8 – та вийшли далі.

Завершувала другий раунд розіграшу кубка зустріч «Кардинал2-Авангард-ДЮСШ №4» – «Авалон» (Бровари). Після впевненої перемоги в першому матчі, представник Київщини забив у ворота рівнян тільки раз – 1:0 (підсумкові 4:0). Отож, і «кардиналівці» вибули з розіграшу.

Натомість у третьому попередньому етапу Кубка України з футзалу кривдників рівнян ФК «Авалон» (Бровари) спробує покарати луцький «Любарт».

Усі пари третього попереднього етапу VBet Кубка України з футзалу:

  • «Любарт» – «Авалон»
  • «Atletic-Futsal» – «URBAN»
  • «Десна» – МСК «Харків-2»
  • «ЯСКО» – «Рибак-АСК»
  • «Галицька здоба» – «Суха Балка»
  • «Фурнітура_Експрес24» – «Агромат»

Пізніше до розіграшу приєднається Футзальний клуб «Кардинал-Рівне», чинний володар трофею.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024