Волинські гімнастки вибороли нагороди на всеукраїнських змаганнях

05 Грудня 2023, 10:46
Гімнастки Луцької спортшколи № 3 вибороли нагороди на всеукраїнських змаганнях 646
Гімнастки Луцької спортшколи № 3 вибороли нагороди на всеукраїнських змаганнях

Вихованки Дитячо-юнацької спортивної школи № 3 Луцька взяли участь у всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики, завоювавши низку нагород різного ґатунку.

 Чемпіонат всеукраїнської ГО ФСТ «Спартак» з гімнастики художньої, присвячений пам’яті ЗТУ Володимира Баженкова відбувся з 29 листопада по 2 грудня 2023 року в спортивному комплексі комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність». Участь у першості взяло понад 150 гімнасток із різних регіонів України. Про це йдеться на сторінці ДЮСШ № 3 Луцька.

Волинь представляла збірна команда вихованок Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради».

Юні лучанки зуміли показати чудові результати, завоювавши низку нагород різних ґатунків.

Чемпіонками змагань у багатоборстві індивідуальних вправ стали Поліна Філімонова (програма майстрів спорту) та Діана Граділь (за програмою 3 дорослого розряду).

Срібло вибороли Анна Щурук (програма МС), Анна Матвєєва (КМС) та Єлизавета Дацишина (2 розряд).

Бронзу в індивідуальній програмі по 3 розряду завоювала Марта Федік.

У багатоборстві групових вправ команди волинянок посіли такі місця:

  • золоті медалі: збірна команда МС, збірна команда КМС, збірна команда за програмою 3 розряду.
  • срібні медалі: збірна команда за програмою 1 розряду, збірна команда за програмою 2 розряду.

У багатоборстві індивідуальних вправ  срібну нагороду здобула Єлизвета Дацишина, а Мар'яна Клімук посіла почесне 4 місце.

Збірна команда майстрів спорту здобула  перше місце в багатоборстві групових вправ, в багатоборстві індивідуальних вправ лучанки посіли такі місця:

  • Поліна  Філімонова – 1 місце,
  • Анна Щурук – 2 місце,
  • Олександра Стрижеус – 6 місце,
  • Емілія Курносова – 7 місце.

Анна Щурук виборола золото у фіналі з обручем, два срібла у фіналі з м'ячем і в фіналі з булавами. Емілія Курносова завоювала бронзу у фіналі зі стрічкою

Учасниці команди КМС стали абсолютними чемпіонками  в багатоборстві групових вправ 

У фіналах  здобули золото за вправу зі скакалками,   золото за вправу з мʼячами. Анна Матвєєва стала срібною призеркою змагань. Анна Забіяка посіла 6 місце, а Валерія Калиш – 7 місце.

Анна Матвєєва здобула нагороди в трьох фіналах: із мʼячем – золото, із булавами – золото, зі стрічкою – срібло. У фіналі з обручем бронзу завоювала Мілана Довлєтханова. Також у фіналах з обручем та з булавами Валерія  Калиш посіла 5 місця.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024