«Хуст» не втримав перемогу у Тернополі

18 Листопада 2023, 14:36
«Хуст» не втримав перемогу у Тернополі 647
«Хуст» не втримав перемогу у Тернополі

Закарпатський «Хуст» поступився у матчі 17 туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги.

Про це повідомляє журналіст Спорту на Районі покликаючись на трансляцію гри.

Матч між «Нивою» та «Хустом» відбувся 18 листопада у Тернополі.

Відкрили рахунок у матчі гості із Закарпаття, затяжна атака яких призвела до гола. Футболісти «Хусту» у результативній атаці завдали п’яти ударів, проте лише останній, до слова завданий із найдальшої відстані, досяг цілі.

Гол на рахунку Ігоря Вагіна. Варто зазначити, що футболіст відзначився першим забитим голом у нинішньому сезоні.

Втримати перевагу у рахунку закарпатці змогли лише протягом 10 хвилин. Пропустили гравці хустського колективу на 18 хвилині, коли із дальнім ударом впорався голкіпер Ігор Левченко, але першим на добиванні був гравець тернопільської команди – 1:1.

До завершення першої 45-хвилинки закарпатці пропустили ще двічі. Спершу господарі реалізували пенальті, яке арбітр призначив за фол Богдана Павлича, а вже у додатковий час господарі забили втретє.

У другому таймі у ворота, які захищає Ігор Левченко, знову пробивали пенальті. Цього разу фолив Ігор Тихненко. Знову пенальті та знову гол – 4:1.

Зазначимо, що у турнірній таблиці «Хуст» займає дев’яте, передостаннє, місце. У другому раунді чемпіонату закарпатці зіграють у «Групі вибування».

Востаннє «Хуст» перемагав ще 23 вересня, тоді закарпатці обіграли «Металіст», відтоді клуб зазнав вісім поразок.

Наступна гра для колективу із Закарпаття стане заключною на першому етапі змагань. 24 листопада «Хуст» на своєму полі прийматиме «Металіст», який займає десяте місце у таблиці.     

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024