Бойова нічия і впевнена перемога: що відбувається в турнірній таблиці Чемпіонату Волині з мініфутболу перед останнім туром

15 Жовтня 2023, 09:32
Бойова нічия і впевнена перемога: що відбувається в турнірній таблиці Чемпіонату Волині з мініфутболу перед останнім туром 3336
Бойова нічия і впевнена перемога: що відбувається в турнірній таблиці Чемпіонату Волині з мініфутболу перед останнім туром

Добігає завершення Чемпіонат Волині з мініфутболу сезону осені 2023 року. У неділю, 15 жовтня, команди зіграють матчі останнього туру. Напередодні провели дві гри пропущених попередніх турів.

«Забороль» (Сокіл) та «ALL-PARTS»

Команди розписали між собою бойову нічию, тож суттєвих змін угорі турнірної таблиці не відбулося.

Вадим Симонович вивів «Забороль» уперед на 3 хв, та Юрій Соломатін через три хвилини зрівняв, а ще за п’ятихвилинку Назар Сеник зробив рахунок 1:2. Однак ще до кінця тайму точний постріл Симоновича вирівняв шанси – 2:2. По перерві «ALL-PARTS» лідирував 3:2 (гол в активі Богдана Гладуна), але лише дві хвилини…

Опісля забили Петро Шелест, втретє Вадим Симонович, Михайло Запорожець і Назар Сеник. Отож, підсумкові 5:5. Розділивши очки, обидві команди укріпилися в трійці лідерів.

Тепер 1–3 місця турнірної таблиці посідають «БусМаркет», «Забороль» і «ALL-PARTS» відповідно – по 19 очок.

«Лучеськ» – «Альянс» (Рожище)

Гра між двома середняками пішла в одні ворота – «Лучеськ» розбив суперника з рахунком 5:0. Попри те, що луцький колектив отримав +3 очки, на турнірне становище команд це не вплинуло: «Лучеськ» сьомий (9 очок), «Альянс» дев’ятий (6 очок).

Розклад ігор 15 жовтня

  • «Samyrai» – «Воротнів» – 12:35

Розпочнеться ігровий день зустріччю аутсайдерів. Наразі команди посідають 10 і 8 місця відповідно. «Самураї» у турнірі не здобули жодної перемоги, а «Воротнів» вигравав двічі. Отож, результат гри можна спрогнозувати – мінімальна перемога «Воротнева».

  • «ALL-PARTS» – «Лучеськ» – 13:25

«ALL-PARTS» – один із лідерів (3 місце, 19 очок), тоді як «Лучеськ» – упертий середняк (7 місце, 9 очок). Говорити про те, що лучани відберуть очки в претендента на медалі було б дуже сміливо. Та з огляду на те, що «Лучеськ» у першості забивав 34 рази (у суперника 44 забити), можна спрогнозувати яскраву гру з багатьма голами. 

  • «Альянс» (Рожище)  – ФК «Земен» – 14:15

Матч за перестановку в середині турнірної таблиці – «Альянс» дев’ятий із 6 очками, «Земен» шостий із 9 заліковими пунктами.

  • ФК «Четвертня» – ФК «Камаз-Агро» – 15:05

На сьогодні команди, які вийдуть на паркет передостанніми, посідають 4 і 5 місця (16 і 15 очок) відповідно. Обидва колективи будуть умотивовані на перемогу, адже зможуть принаймні короткостроково побути в медальній трійці.

  • «БусМаркет» – «Забороль» (Сокіл) – 15:55

Без сумніву, остання гра – матч туру, якщо не матч турніру. Команди мають однакову кількість очок (по 19) і однакову статистику виступів на турнірі. Одначе у «БусМаркет» різниця голів +33 (48-15), а в «Заборолі» – +26 (58-32). До речі, найкращий бомбардир турніру саме зі Сокола – це Валерій Міщук (14 голів)… Якщо одним словом – інтрига… Побачимо!

Спорт на Районі розповість про останній тур після його завершення.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024