Чемпіонат Волині з мініфутболу: на медалі може претендувати п'ять колективів

10 Жовтня 2023, 18:28
Чемпіонат Волині з мініфутболу: на медалі може претендувати п'ять колективів 1235
Чемпіонат Волині з мініфутболу: на медалі може претендувати п'ять колективів

Добігає завершення осінній Чемпіонат Волині з мініфутболу. Однак інтрига щодо потенційних призерів досі зберігається.

Про це Спорт на Районі відомо від організаторів – Асоціації дворового футболу Волині.

На вихідних, 7–8 жовтня, відбулися матчі 7 та 8 турів, що запамʼяталися яскравою грою. 

У суботу центральним поєдинком стала зустріч «Четвертні» і «ALL-PARTS». Обидві команди є потенційними призерами турніру, тому кожен прагнув здобути перемогу. Колектив «Четвертня» розпочав матч двома забитими мʼячами, але вже наприкінці першого тайму «ALL-PARTS» вирівняв ситуацію та згодом перейняв усю ініціативу. Зрештою «ALL-PARTS» тріумфував з рахунком 6:3.

Доволі несподіваною стала перемога «Альянс» у двобої із командою «Забороль» – 4:3. 

Без втрат очок «БусМаркет» надупевнено переміг «Samyrai» – 10:2. 

Крім того, сьомий тур став переможним для ФК «Земен», який зустрівся з колективом «Лучеськ» (6:3), а також для «Камаз-Агро» – гра з командою «Воротнів» (3:2).

У неділю найбільша увага була зосереджена на матчі «ALL-PARTS» – «БусМаркет». Фаворити змагань, які по-справжньому борються за першість. Гра була сповнена динамікою, що стало на користь для «БусМаркет», який переміг з рахунком 4:2. Решта матчів завершилася такими результатами: «Альянс» поступився команді «Воротнів» (0:4), «Четвертня» обіграла «Лучеськ» (7:1), «Камаз-Агро» переміг у «Земена» (8:2), «Забороль» тріумфував у матчі з «Samyrai» (18:2).

Станом на зараз турнірна таблиця має такий вигляд: перше місце з 19 заліковими балами очолює «БусМаркет», друге і третє місце з результатом «18» розділяють «Забороль» і «ALL-PARS», маючи спільну гру в запасі. Четверте місце за колективом «Четвертня» із набраними 16 пунктами, а пʼяте – за «Камаз-Агро», що набрав 15 очок.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024