Волинський тренер борців підтвердив два тренерські статуси з грепплінгу і панкратіону

10 Жовтня 2023, 10:20
Волинський тренер борців підтвердив два тренерські статуси з грепплінгу і панкратіону 454
Волинський тренер борців підтвердив два тренерські статуси з грепплінгу і панкратіону

Головний тренер луцького клубу «Garda» Михайло Савчук підтвердив свої два тренерські статуси із грепплінгу і панкратіону.

Про це інформують на сторінці клубу.

Ще до війни у липні 2021 року Михайло Савчук відвідав тренерсько-атестаційні збори Федерації панкратіону і грепплінгу України. Там він успішно пройшов атестацію на вищу категорію майстерності із панкратіону й отримав 2-й Дан, що є найвищим тренерським ступенем майстерності серед тренерів на Волині у цьому виді бойового мистецтва. Також Михайло володіє найвищим інструкторським ступенем із грепплінгу. Це означає, що Михайло Савчук має право проводити атестацію спортсменів серед цих видів спорту. 

А щоб підтвердити свої два статуси  йому вдалося захистися знову на тренерсько-атестаційному семінарі з панкратіону і грепплінгу, де паралельно готувалася національна збірна України до Чемпіонату світу з панкратіону та Всесвітніх ігор.

«Це був захід з метою підвищення і закріплення тренерсько-інструкторських навичок з панкратіону та грепплінгу. Мені вдалося підтвердити свій статус, тож ласкаво запрошую до нашого клубу «Garda» на заняття із грепплінгу, панкратіону, бразильського джиу-джитсу та ММА. Усі ці види бойових мистецтв переплітаються між собою», – додав Михайло Савчук.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024