«Верес» учергове опустився в турнірній таблиці

07 Жовтня 2023, 15:41
«Верес» учергове опустився в турнірній таблиці 539
«Верес» учергове опустився в турнірній таблиці

У матчі 10-го туру «Верес» на виїзді безвольно поступився СК «Дніпро-1».

Поєдинок, що відбувся 7 жовтня у Дніпрі, стартував з 15-хвилинним запізненням через повітряну тривогу. Про це пише «Футбол24».

Доволі нудний початок матчу на 9-й хвилині сколихнув удар Філіппова у ліву стійку. За хвилину він знову опинився на вістрі атаки й записав до свого доробку дебютний гол за СК «Дніпро-1». Комбінація вийшла розкішною: Сарапій з центра поля віддав довгий пас на лівий фланг на Олександра, той увірвався у штрафний майданчик суперника, на замасі посадив на п'яту точку капітана «Вереса» і з гострого кута пробив під дальню стійку.

На 15-й хвилині Сарапій зі штрафного пробив прямо у голкіпера, який, однак, не зумів зафіксувати м'яч у руках. Пощастило, що ніхто не встиг на добивання, а захисники підстрахували.

У середині тайму арбітриня призначила пенальті у ворота «Вереса»: Лєднєв намагався замкнути простріл з лівого флангу, а Вовченко поспішав вибити м'яч. Після тривалих консультацій з вар-арбітринею Монзуль головна рефері Романюк скасувала свої попереднє рішення, зафіксувавши жорсткий стик і спірний м'яч.

За трохи Вовченко таки «привіз»: намагаючись перервати прострільну передачу, він не влучив як слід по м'ячу і той по неймовірній траєкторії залетів за спину Пасту – 2:0. СК «Дніпро-1» міг добивати суперника, але потужний удар Піхальонка знову відбив перед собою Паст, а Філіппов не встиг на добивання.

До слова, за весь перший тайм «Верес» жодного разу по-справжньому не загрожував воротам суперника, виглядаючи доволі жалюгідно і лише відбиваючись.

По перерві Кучеров вдарив по ногах Піхальонка, який вже збирався пробити з лінії штрафного, і суддя призначила стандарт. Лєднєв непогано пробив, але м'яч влучив у ногу захисника і вийшов на кутовий. За трохи Богдан вийшов сам на сам, обіграв голкіпера, але занадто далеко відпустив м'яч і добивав уже з гострого кута повз ворота. За трохи вже Піхальонок вибігав на побачення з Пастом, але переграти кіпера рівнян не зумів.

На 80-й хвилині Танчик увірвався правим флангом у воротарський і небезпечно прострілив в район одинадцятиметрової позначки – Вовченко встиг вибити.

Перемога принесла СК «Дніпро-1»» 15 очок, залишивши на сьомій сходинці турнірної таблиці, «Верес» з 6-ма балами передостанній.

 

 

https://football24.ua/ukrayina_tag50819/

 

https://football24.ua/ukrayina_tag50819/

 

https://football24.ua/ukrayina_tag50819/

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024