Футбольний Чемпіонат Рівненської області 2023: турнірна таблиця після одинадцятого туру

21 Вересня 2023, 11:08
Футбольний Чемпіонат Рівненської області 1196
Футбольний Чемпіонат Рівненської області

Підсумки одинадцятого туру чемпіонату Рівненської області: перша перемога «Моноліта», звитяги «Маяка» та «Сокола».

16 та 17 вересня у Рівненській області пройшли футбольні матчі одинадцятого туру.

Про це йдеться на сайті Рівненської обласної асоціації футболу.

У турнірній таблиці продовжує зберігати лідерство «Маяк». У команди за 10 матчів 28 набраних очок. На два пункти, за такої ж кількості матчів, менше в «Ізотоп-РАЕС», який розташувався на 2 місці із 26 очками. Замикають трійку лідерів гравці із Садового, у них за 11 матчів 22 набраних очка. «Соколу» продовжує дихати у  спину ще одна команда із Гощанщини «Калина» з Бугрина, у якої за 11 турів 20 очок. 

В середині турнірної таблиці доволі щільно розташувалися КОЛІФКС-ДЮСШ із 13 очками, «Сокіл» з Осови (13 очок) та «Олімп» із Немович (12 очок). 

Нижче розташувалися «Енергія» із 9 очками, ФК «Вараш-РАЕС» із 7 та «Моноліт» із 4 очками. 

турнірна таблиця після одинадцятого туру
турнірна таблиця після одинадцятого туру

«Моноліт» вперше у сезоні переміг та другий матч поспіль не програє. «Маяк» та «Сокіл» з Садового здобули розгромні перемоги. 

Вараське дербі між ФК «Ізотоп-РАЕС» та ФК «Вараш-РАЕС»  перенесене, а поєдинок між «Калиною» та КОЛІФКС-ДЮСШ» зіграли 3 вересня. Тоді перемогу святкували бугринці із рахунком 5:2. 

Вболівальники «Моноліт» чекали 11 турів. 

Вараський «Моноліт» після того, як відібрав очки у чемпіонів області, – «Сокола» з Садового у 10 турі (1:1), вирішив не зупинятися на досягнутому. Уже в 11 турі команда до першого набраного пункту у турнірній таблиці додала й першу перемогу. На неї вболівальникам «Моноліта» довелося чекати все перше коло і два тури другої половини Чемпіонату. 

  • ФК «Енергія» (Володимирець) 2:3 ФК «Моноліт» (Вараш), 17 вересня.

Головний арбітр: В. Дзюра (Рівне). Асистенти: Р. Никорович  (Рівне), І. Конончук (Рівне). Спостерігач арбітражу: О. Григорович (Рівне)

Голи: Лазар Калюта (30, 53) - Сергій Кедич (35), Володимир Годунок (37, 87). 

Попередження: Брикса Віталій (42) - Бубка Олександр (12), Степанов Олександр (36), Кедич Сергій (42), Закревський Антон (60, 67), Воробей Павло (65), Лоза Роман (67), Квачук Василь (75). 

Команда здобула першу перемогу у Володимирці. Тамтешня «Енергія», після важкої виїзної перемоги над ФК «Вараш-РАЕС» у 10 турі (3:2), розраховувала на куди легшу звитягу у домашньому поєдинку із «Монолітом». І все, здавалося, йшло за планом. Уже на 30 хвилині гравець «Енергії» Лазар Калюта відкрив рахунок у матчі і вивів господарів уперед. 

Але цей пропущений фатальним для вараської команди не став. Через п’ять хвилин рівність відновив Сергій Кедич, а за дві хвилини потому Володимир Годунок вивів «Моноліт» уперед – 1:2. 

Другий тайм стартував із голу від господарів. Лазар Калюта на 53 хвилині оформив дубль. Коли здавалося, що матч так і закінчиться внічию, другим м’ячем відзначився й Володимир Годунок із «Моноліту». Відтак, 2:3 і перша перемога вараської команди у цьогорічному Чемпіонаті. 

Переможний гол варашанам вдалося забити, граючи в меншості. На 67 хвилині другу жовту картку отримав Антон Закревський.  

Шість голів від чемпіонів.

Чинний чемпіон області «Сокіл» з Садового після несподіваної «осічки» у матчі із «Монолітом» у домашніх стінах розгромно переміг «Олімп» із Немович. Для гравців із Сарненщини це був перший матч після паузи, адже поєдинок 10 туру із «Маяком» переносили.  

  • ФК «Сокіл» (Садове) 6:1 ФК «Олімп» (Немовичі), 17 вересня.

Головний арбітр: А. Ганіченко (Рівне). Асистенти: В. Дем’янович  (Рівне), Ю. Карпович  (Млинів). Спостерігач арбітражу: І. Коваль (Рівне)

Голи: Серховець Дмитро (14), Левечко Павло (26), Овсійчук Олександр (47), Левков Вадим (70,75), Газицький Віктор (77) - Крупенко Григорій (54). 

Попередження: Хомончак Володимир (39). 

Господарі відкрили рахунок на 14 хвилині. Відзначився Дмитро Серховець. До перерви «Сокіл» забив ще раз. На 26 хвилині Павло Левечко зробив рахунок 2:0. Продовжили розпочате гравці із Садового і у таймі номер два. На 47 хвилині Олександр Овсійчук довів перевагу «Сокола» до трьох голів, але через сім хвилин Григорій Крупенко із «Олімпа» один м’яч відквитав – 3:1. Втім спробувати створити маленьке диво «Сокіл» не дозволив. 

За 10 хвилин, з 70 по 80 господарі зняли усі питання щодо переможця. Дубль від Вадима Левкова та гол із заміни від Віктора Газицького дозволив «Соколу» святкувати комфортну перемогу 6:1. 

«Сокіл» продовжує лихоманити.

Для сарненського «Маяка» поєдинок 11 туру проти «Сокола» з Осови теж був першим у Другому колі Чемпіонату. З огляду на протистояння цих колективів у Першому колі жодній із команд не мало бути легко, адже тоді «Маяк» здобув лише мінімальну перемогу над суперником 1:0. 

  • ФК «Маяк» (Сарни) 5:0 ФК «Сокіл» (Осова), 16 вересня. 

Головний арбітр: А. Приймачук (Рівне). Асистенти: С. Швидун (Рівне), О. Беденко (Рівне). Спостерігач арбітражу: М. Васюта (Рівне)

Голи: Козяр Леонід (33), Драганчук Тарас (36), Близнюк Сергій (46), Рудика Дмитро (88), Тимошицький Сергій (90+2)

Попередження: Криницький Валентин (80) – Ляшко Олександр (85). 

Хлопці з Осови невдало стартували у Другому колі. У 10 турі поступилися юнакам із Костополя 1:0, відтак завдання на гру із «Маяком» були лише максимальні. 

Тримати ворота на замку вдавалося до 33 хвилини. Із голом від Леоніда Козяра господарі взялися за справу. Через три хвилини другий за «Маяк» забив Тарас Драганчук. За такого рахунку команди пішли відпочивати. 

На першій хвилині тайму номер два «Маяк» забив втретє. Голом відзначився Сергій Близнюк. Далі за сарненчан забивали гравці, які вийшли на заміну. На 88 хвилині відзначився Дмитро Рудика, а крапку у матчі поставив Сергій Тимошицький на 90+2 хвилині. Підсумкових 5:0. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024